Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Mitsubishi Electric Klima Kış Kampanyasını Kaçırmayın!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 919 defa incelendi
  • Puan : star star star star 14 incelemede 3,57 puan almıştır.
Üstün teknoloji ürünü klimalarıyla yaşam alanlarına konforu ve tasarrufu bir arada sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 12 Kasım - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kış kampanyası ile mekanları sıcak ve keyifli ortamlara dönüştürüyor. “Büyük İkram” ana temasıyla start alan kampanyada Mitsubishi Electric’in Comfort Inverter Duvar Tipi Split Klima kategorisindeki MSZ-HJ25VA model kliması başta olmak üzere pek çok üründe özel indirim fırsatları sunuluyor.

Mitsubishi Electric’in 2015 yılı sonuna kadar devam edecek kış kampanyasında özel indirim avantajıyla sunulan MSZ-HJ25VA Comfort Inverter Duvar Tipi Split Klima, Sezonsal Verimlilik Kriterleri’ne göre A enerji sınıfında yer alıyor. Kendi segmentinde bulunan ürünler arasında sezonsal verimlilik değerleri ile ön plana çıkan Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA Comfort Inverter Klima, Econo Cool özelliği ile hiçbir konfor kaybı olmadan yüzde 20’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor. 10 yıl boyunca üstün filtreleme özelliğine sahip küf önleyici filtresi ile ortamın konforunu artıran MSZ-HJ25VA Comfort Inverter Klima, kütüphane ortamından bile düşük olan 22dB(A)’lık iç ünite ses seviyesi ile ortamdaki varlığını unutturuyor.

Mitsubishi Electric’in kış kampanyasına MSZ-HJ25VA Comfort Inverter Klima’ya ek olarak farklı model ve özelliklere sahip pek çok klima da dahil. Üstelik, kampanya boyunca Yapı Kredi World Kart’a peşin fiyatına vade farksız 9 taksit imkanı sunuluyor.

Mekanınıza ve bütçenize en uygun klimayı seçerken Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin daha fazla konfor ve enerji tasarrufu sağlayan, katma değerli keşif hizmeti Keşfetteam’den ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Keşfetteam ekiplerini aramak. Kampanya koşulları ve Keşfetteam hizmetiyle ilgili detaylı bilgiyi klima.mitsubishielectric.com.tr internet sitesi ve 444 7 500 numaralı çağrı merkezinden almak mümkün.

Mitsubishi Electric Klima kış kampanyasının geçerli olduğu modeller;
MSZ-F Serisi Kirigamine Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazları (MSZ-FH(25/35/50)VE – MSZ-FH(25/35/50)VEHZ)
MSZ-E Serisi Kirigamine Zen Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazları (MSZ-EF(25/35/42/50)VE2(W/B/S))
MSZ-S Serisi Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazları (MSZ-SF(25/35/42/50)VE)
MSZ-G Serisi Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazları (MSZ-GF(60/71) VE)
MSZ-H Serisi Comfort Inverter Duvar Tipi Split Cihazları (MSZ-HJ(25/35/50/60/71)VA)
MFZ Serisi Inverter Döşeme Tipi Cihazlar (MFZ-KJ(25/35/50VE)

*S ve P Serisi Mr. Slim cihazlar ile Multi cihazlar bu kampanyaya dahil değildir.
* Kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir. MSZ-HJ25VA model cihazın stok miktarı 1.000 adettir. Mitsubishi Electric Turkey A.Ş. 2015 kış kampanyasını haber vermeksizin tek taraflı olarak durdurma, iptal etme ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.


İlgili etiketler : Mitsubishi Electric, Mitsubishi Electric Klima, Klima, Klima Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Mitsubishi Electric
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Aralık 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2017
  • Trafik

    : 919