Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Miles&Smiles'tan 25. Yılında 25 Milyon Mil Hediye!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 6838 defa incelendi
  • Puan : star star star star 97 incelemede 3,91 puan almıştır.
Miles&Smiles 25. yılında toplam 25 milyon mil dağıtıyor, şanslı bir gezgin tam 1 milyon mil kazanıyor!

Kampanya 8 Aralık 2014 - 15 Şubat 2015 tarihleri arasında Türkiye Genelinde, Miles & Smiles üyeleri için düzenlenmektedir.

Kampanyaya katılmak için 25milyonmil.com web sitesi veya mobil sitesine giriş yap, uygulama sitesindeki kampanya sayfasında dünyanın farklı yerlerinden keşfedilecek noktaların fotoğraflarından gitmek istediğin yeri seç, Miles & Smiles üye numaran, adın, soyadın, adres, gsm no, e-mail ve doğum tarihi bilgilerini gir , çekilişe katıl.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişle 1 Kişiye 1 milyon mil, 100 kişiye 240.000 mil hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 27.11.2014 tarihli ve 58259698-255.01.02/3803-9353 sayılı izni ile TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI tarafından gerçekleştirilmektedir.
  • Kampanya, 08.12.2014 (Saat:09:00) - 15.02.2015(Saat:23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı’na ait THY Miles&Smiles tanıtımının da yapıldığı www.25milyonmil.com (ücretsiz) adresli miles&smiles kampanya internet sitesine girip veya www.25milyonmil.com adresli link üzerinden 25 milyon mil mobil uygulamasını cep telefonuna ücretsiz indirerek uygulamaya girip veya www.25milyonmil.com mobil uygulama sitesindeki kampanya sayfasında yer alan 25milyonmil.com uygulaması içinde dünyanın farklı yerlerinden keşfedilecek noktaların fotoğraflarından gitmek istediği yerin fotoğrafı üzerinde evet butonuna basıp yer tercihini yaparak miles&smiles üyelik no (tk no), ad, soyad, adres, gsm no, e-mail ve doğum tarihi bilgileri ile kayıt olanlara anında sistem tarafından gönderilen katılımcının miles&smiles üyelik sistemindeki gsm numarasına gelecek (ücretsiz) doğrulama şifresini ekrana girerek (güvenlik gereği ve aktif gsm no kontrolü için) kayıt işlemini tamamlayan miles&smiles kart sahibi kişilere, her 1 farklı fotoğraf seçimi için 1 çekiliş hakkı (kampanyaya katılım günde 5 farklı fotoğraf ve 5 çekiliş hakkı ile sınırlıdır) verilmesine yönelik uygulanacaktır.
  • Çekilişle, 1 kişiye 1.000.000 MİL, 100 kişiye 240.000 MİL hediye edilecektir. Mil ikramiyesi içerik bilgisi; Miller, THY Miles&Smiles kart sahipleri tarafından kullanılabilir ve yurt içi ve yurt dışı THY uçuş programında yer alan istenilen yere uçuş için THY uçak bileti alımında, 30.11.2015 tarihine kadar geçerli olacak şekilde kazanan kişinin Miles&Smiles kartına yüklenerek sunulacaktır. 30.11.2015 tarihine kadar kullanılmayan ikramiye miller geçersiz olacaktır ve bu tarihten sonra kullanılamaz, bilet alınamaz. İkramiye miller ile bilet alımında, THY’nin uçuş ve rezervasyon prosedürüne uygun şekilde, uçuştan belirtilen süre kadar önceden rezervasyon yapılarak bilet alınmalıdır. İkramiye biletin kullaımında, talihliden kaynaklı gecikme veya her türlü aksaklıktan talihli sorumludur, THY ve Denizajans sorumlu değildir.
  • Çekiliş 04.03.2015 tarihinde Saat 12:20’de, DenizAjans Toplantı Salonu Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Cad. No:54/14 Bostancı - Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 11.03.2015 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
  • Postada meydana gelebilecek gecikme ve aksamalardan Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ve DenizAjans sorumlu tutulamaz. Asil ve yedek son başvuru tarihine kadar gerekli belgeler ile başvurmayan asil ve yedek talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlinin son başvuru tarihi 26.03.2015 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 10.04.2015 tarihine kadardır. İkramiyelerin son kullanımı 30.11.2015 tarihine tarihine kadar yapılacaktır.
  • Kampanyaya Miles&Smiles Kart üyeleri katılabilir, www.25milyonmil.com internet adresinden, www.25milyonmil.com adresli link üzerindeki mobil uygulamadan cep telefonu ile ve mobil uygulama sitesi üzerinden katılım ücretsizdir.
  • İsteyen herkes ücretsiz olarak Miles&Smiles kart üyesi olabilir. Miles&Smiles kart sahibi olmayanlar katılım anında kampanya sayfasındaki Miles&Smiles kart üyelik linkini tıklayarakda ulaşabilecekleri https ://www4.thy.com/tkmiles/membersignin.tk?lang=tr (ücretsiz) adresindeki Miles&Smiles Üyelik Fromunu kişisel bilgileri ile doldurarak ücretsiz Miles&Smiles Kart üyesi olabilirler.
  • Kampanyaya katılım günde 5 farklı fotoğraf ve 5 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Katılımcının kampanya uygulama sayfasına her yeni girişinde Miles&Smiles Üyelik No (TK no) girişi istenecek ve Miles&Smiles Üyelik sistemindeki gsm numarasına bir doğrulama mesajı gönderilecektir.
  • Ad, Soyad, Adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılma hakkı verilmez. Kampanya katılımında belirtilen ve Miles&Smiles Kart üyelik bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı, Alafortanfoni ve DenizAjans çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiye miller sadece talihli tarafından kullanılabilir, devredilemez, nakde çevrilemez.
  • Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. ÖTV ve KDV hariç, diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır.
  • Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Miles&smiles, Miles&smiles Kampanyaları, Hediye Puan, 25milyonmil.com,

Kampanya Sahibi

Miles & Smiles
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Mart 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Şubat 2015
  • Trafik

    : 6838

Benzer Kampanyalar