Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Migros, Tansaş ve Petrol Ofisi'nden Yeni Yılın İlk Kampanyası!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 3169 defa incelendi
  • Puan : star star star 172 incelemede 3,43 puan almıştır.
Money Club Kart ya da Positive Card’ınızdan biri ile kampanyaya katılın, 20 Puan kazanın.

18 Aralık 2014 - 21 Ocak 2015 tarihleri arasında anlasmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde 1 adet 100 TL ve üzeri, Migros, Tansas, Macrocenter, 5M Migros, Migrosjet mağazalarından da tek seferde 1 adet 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri, 10 TL degerinde Money ve 10 TL degerinde (1000) Positive puanı sadece 1 kez, toplam 20 TL degerinde puan hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya, 18 Aralık 2014 - 21 Ocak 2015 tarihleri arasında anlasmalı Petrol Ofisi istasyonlarından, Migros, Tansas, Macrocenter, 5M Migros, Migrosjet mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten Money Club Kart, Money Bonus veya Positive Card ile yapılacak alısverislerde geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında anlasmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde 1 adet 100 TL ve üzeri, Migros Grup mağazalarından da tek seferde 1 adet 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri, 10 TL degerinde Money ve 10 TL değerinde (1000) Positive puanı sadece 1 kez, toplam 20 TL değerinde puan kazanabilecektir. Hediye puan kazanmak için anlasmalı Petrol ofisi istasyonlarından ve Migros Grup magazalarından yapacagınız harcamalarınızda aynı kartın kullanılması gerekmektedir. Harcamaların farklı kartlar ile yapılması halinde ödül kazanılamayacaktır. Hak kazanan kart sahiplerinin ödül puanları, 27 Ocak 2015’te alım yapılan karta yüklenecek ve 28 Subat 2015 tarihine kadar kullanılabilecektir. Migros Grup magazalarından yapılan alısverislerde harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme ürünleri, puan kullanımları, alısveriste kazanılan anında indirimler ve yeniden satıs amaçlı toplu satın alımlar dahil degildir. Anlasmalı Petrol ofisi istasyonlarından yapılacak alısverisler tüm akaryakıt ve otogaz (yakıt) alımlarında geçerlidir ancak kampanya ve indirimler ile birlestirilmeyecektir. Petrol Ofisinde kazanılan Positive puanlar sadece anlasmalı Petrol Osi’nde akaryakıt veya otogaz alımında (yakıt) kullanılabilecektir. Kazanılan Money’ler hem anlasmalı Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında hem de Migros Grup magazalarında kullanılabilecektir. Kampanyadan bir müsteri sadece 1 kez yararlanabilir.
  • Kampanyadan yararlanmak için kampanya dahilinde kullanılacak olan Money Club veya Positive Card’ın hem Money Club hem de Positive Card sistemlerine kayıtlı olması gerekmektedir.
  • Her iki programa kayıtlı olmayan kartlar kampanyadan yararlanamayacaktır.
  • Kampanya kapsamında Positive Card ve Money Club basvuru formu genel sartları geçerlidir. Petrol ofisi ve Migros kampanya kosullarını degistirme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Migros, Tansaş, Macrocenter, 5m Migros, Migros Jet, Petrol Ofisi, Money Card, Hediye Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Migros
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Aralık 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Ocak 2015
  • Trafik

    : 3169

Benzer Kampanyalar