Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Migros Kurbanlık Satışı 2021

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1137 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 19 incelemede 5 puan almıştır.
İslami Usullere Uygun, Güvenilir Kurban, Bu Yılda Migros'tan Alınır!

Migros 2021 Kurban Bayramı öncesinde Paketli Kurban satışına başladı. Anadolu'nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden özenle seçilen kurbanlıkları en iyi fiyatla ve ücretsiz et işleme hizmeti ile satışa sunuyor.


Migros bu yılda müşterilerine Üç farklı kurban seçeneği sunuyor. 16 kilogram Kıvırcık koç, 12 kilogram koç ve büyükbaş 1/7 hisse olmak üzere üç seçenek bulunuyor. Kurbanlık koçlar koli içinde 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı olacak şekilde hazırlanıyor. Kesilen kurbanlık koçların veteriner hekim muayenesi sonucunda, tüketimi uygun olan karaciğer, dalak ve yüreği koli içerisinde yer alıyor. Kurbanlık büyükbaşlar ise kemiksiz hale getirilerek 7 eşit hisse olacak şekilde hazırlanıyor. Ayrıca müşteriler, kurban kolilerini Migros mağazalarından teslim almaları halinde, randevu aldıkları saatte tercihlerine en uygun şekilde parçalama ve hazırlama hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar.

Kurbanlık almak isteyenler Migros mağazalarından sipariş formu doldurarak, "www.migros.com.tr" üzerinden online başvuru yaparak veya 444 10 44 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattını arayarak sipariş verebiliyor.

Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migrosjet ve Sanal Market mağazalarından Money Bonus ile yapılan ödemelerde ise kurban başına 125 TL indirim fırsatı sağlıyor. Maximum, World, ve Axess kartlarına 6 taksit seçeneği, Bonus ve Money Bonus kartlarına 6 taksite ek olarak 3 taksit seçeneği, Paraf ve Ziraat Bankkart'a ise 3 taksit fırsatı sunuluyor.

Migros Kurban fiyatları ise;
Minimum 12 kg'lık Kurbanlık Koç 1.795 TL, Money Bonus ile 1.670 TL'ye,
Minimum 16 kg'lık Kurbanlık Koç Kıvırcık 1.950 TL Money Bonus ile 1.825 TL'ye,
Minimum 25 kg'lık Kurbanlık Büyük Baş (33-35 kg arası kemeikli ete denk gelir) (1/7 Hisse) 2.295 TL Money Bonus ile 2.170 TL'ye satışa sunuyor.


İsterseniz Kurbanlarınıza Hayır Kurumlarına Bağışlayabilirsiniz
Kurban etlerini bağış yapmak isteyenler için de her türlü kolaylığı sağlayan Migros, kurbanları kurumun talebine göre taze ve donuk olarak teslim ediyor. Kurbanlıklar, tercihe göre Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na (ZİÇEV), Türk Kızılay'a veya Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na (Koruncuk Vakfı) bağışlanabiliyor.

Money Card'a Özel İndirim
Money Bonus kredi kartı ile Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migrosjet ve Migros Sanal Market’ten yapacağınız kurban alışverişlerinize, kurban başına 125 TL indirim verilecektir. Kampanya kapsamında yapılması gereken alışverişlerde kasa işlemine Money Bonus kredi kartı ile başlanması ve ödemenin de Money Bonus kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.



İlgili etiketler : Migros, Kurban Satışı, Kurban Bayramı, Migros Kurbanlık, Kurbanlık Koç, Kurbanlık Dana, Kurban Alışverişi, Kurban Bayramı 2021, Kurban Fiyatları,

Kampanya Sahibi

Migros
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Haziran 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Haziran 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 25 Temmuz 2021
  • Trafik

    : 1137

Benzer Kampanyalar