Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Migros Kurbanlık Satışı 2018

  • 6 yıl önce eklendi
  • 2749 defa incelendi
  • Puan : star star star 193 incelemede 2,91 puan almıştır.
Kurban, etin uzmanından alınır!

Migros, Her sene kurban bayramında satışa sunduğu Kurban kolilerinde Money Card'a özel indirim ve 9 taksit fırsatı sunuyor. Kurbanlık almak isteyenler Migros mağazalarından sipariş formu doldurarak, "www.sanalmarket.com.tr" üzerinden online başvuru yaparak veya 444 10 44 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattını arayarak sipariş verebiliyor.

Migros bu yılda müşterilerine Üç farklı kurban seçeneği sunuyor. Koç 12 kg , Koç 16 Kg  ve Dana 1/7 hisse 21 kg (kemiksiz et). Money Bonus ile Kurban alımlarınızda ise 100 TL İndirim fırsatı sizi bekliyor.


Bu yıl Migros Kurban fiyatları ise; Minimum 12 kg'lık Kurbanlık Koç 1.155 TL, Money Bonus ile 1.055 TL'ye, Minimum 16 kg2lık Kurbanlık Koç 1295 TL Money Bonus ile 1195 TL'ye, Minimum 21 kg'lık Kurbanlık Büyük Baş  (1/7 Hisse) 1245 TL Money Bonus ile 1145 TL'ye satışa sunuyor.

Veteriner hekimler tarafından Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden özenle seçilen kurbanlıklar, çağdaş yöntemlerle, noter huzurunda, İslami koşullara uygun olarak kesiliyor. Kurban siparişleri Migros mağazalarından, 444 10 44 numaralı müşteri hizmetleri hattından veya www.sanalmarket.com.tr üzerinden verilebiliyor. Müşteriler, adlarına hazırlanmış kurban kolilerini listeden seçtikleri Migros mağazalarından alabildikleri gibi, dilerlerse adreslerine de teslim ettirebiliyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illerinde geçerli olan adrese teslim kurban siparişi için 15 TL teslimat ücreti uygulanıyor. Ayrıca, kurbanlarını mağazalardan teslim almak isteyen müşterilere dana için; kıyma, kuşbaşı ve parça et; koç için de kemikli olarak istenilen sayıda parçalama ek hizmeti sunuluyor. Ek hizmet, kurbanın teslim alınacağı mağazanın kapasitesiyle sınırlı.

Tercih eden müşteriler, kurbanlarını Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na (ZİÇEV) bağışlama imkanına da sahip oluyor. Sakatatları, TEGV ve ZİÇEV’e bağışlanarak bağış belgesi koli içerisinde müşterilere ulaştırılıyor.



İlgili etiketler : Migros, Kurban Satışı, Kurban Bayramı, Migros Kurbanlık, Kurbanlık Koç, Kurbanlık Dana, Kurban Alışverişi, Kurban Bayramı 2018, Kurban Fiyatları,

Kampanya Sahibi

Migros
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Temmuz 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Mayıs 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Ağustos 2018
  • Trafik

    : 2749

Benzer Kampanyalar