Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Migros Kurbanlık Satışı 2012

  • 12 yıl önce eklendi
  • 6755 defa incelendi
  • Puan : star star star 105 incelemede 2,73 puan almıştır.
Bol Secenekli kurban alışverişiniz Migros'ta

Migros'tan aldığınız Kurbanlıklarda, Money Visa Kartla yapılan ödemelerde anında 50 TL indirim fırsatı sunulmaktadır.

Migros'ta bu yıl Kurbanlık koç fiyatları 575 TL (12-14 kiloluk koç) ve 675 TL (16-18 kiloluk koç),  dana hisse fiyatı ise 695 TL (18-20 kg kemiksiz et) olarak belirlenmiş ve kurbanlık ödemeleri, mağazalarda sipariş formu ile kredi kartı veya nakit ödeme seçenekleriyle yapılabiliyor. Ödemeler www.sanalmarket.com.tr ve www.migros.com.tr  internet siteleri üzerinden veya 444 10 44 numaralı sipariş hattından ise kredi kartı ya da havale ile gerçekleştirilebiliyor. Money Visa ile yapılacak kurban alışverişinize 50 TL anında indirim! kampanya hakkında detaylı bilgi için Tıklayın ve 12 taksit imkanı bulunuyor. Ayrıca farklı kredi kartlarına 8 taksit seçenekleri de mevcut.

 Migros Ticaret’ten, kesilen kurbanı üç şekilde değerlendirme imkanı...
 
1) Kurban hayır kurumuna bağışlanabilir;
Kurbanını Migros Grubu’ndan alan müşteriler, dilerlerse Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na (ZİÇEV) kurbanlarını makbuz karşılığı teslim ettirebilecekler. Vekalet veren kişinin adına düzenlenmiş bağış makbuzu kişinin teslimat adresine ayrıca postalanacak.
 
2) Kurbanınızı kendiniz teslim alabilirsiniz;
Müşteriler dilerlerse kurbanlarını Migros Grubu mağazalarından teslim alabilecekler. Kurbanlık koç bayramın ikinci, üçüncü veya dördüncü günü, kurbanlık dana hisse ise bayramın üçüncü veya dördüncü günü sipariş formlarında belirtilen Migros Grubu mağazalarından teslim alınabilecek. Mağazadan yapılan teslimatlarda talebe göre; kurban küçükbaş ise istenilen sayıda kemikli olarak böldürme, büyükbaş ise kıyma, kuşbaşı ve parça olarak hazırlatma imkanı bulunacak. Bu hizmetler için ayrıca ücret alınmayacak.
 
3) Kurban istenilen adrese teslim edilebilir;
Adrese teslim edilmesi istenen kurbanlık koçlar bayramın ikinci, üçüncü veya dördüncü günü, dana hisseler ise bayramın üçüncü veya dördüncü günü, Migros Sanal Market dağıtım ekipleri tarafından, belirtilen adrese teslim edilebilecek. Adrese teslimatlar sadece İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde geçerli olacak. Adrese teslim edilecek kurbanlarda, sipariş  internet veya sipariş hattı üzerinden verilmişse nakliye ücreti alınmayacak. Migros Grubu mağazalarından verilecek adrese teslim siparişlerde ise 10 TL nakliye ücreti alınacak.
 




İlgili etiketler : Migros, Kurban Satışı, Kurban Bayramı, Migros Kurbanlık, Kurbanlık Koç, Kurbanlık Dana, Kurban Alışverişi, Kurban Bayramı 2012,

Kampanya Sahibi

Migros
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Ekim 2012
  • Trafik

    : 6755

Benzer Kampanyalar