Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Migros "Aldım Bitti" Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 3377 defa incelendi
  • Puan : star star star star 117 incelemede 4,43 puan almıştır.
Migros, yeni kampanyası "Aldım Bitti" ile 14 günlük dönemlerde, farklı temalara sahip ürünleri kaçırılmayacak fiyatlarla müşterilerine sunuyor. İlk kampanya temasını Bayram öncesi tatil hazırlıkları yapanlar için hazırlayan Migros; 23 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasında pratik, kullanışlı ve ekonomik seyahat ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor.

Migros, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik ürünleri en uygun fiyatlara sunduğu kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Migros, 'Aldım Bitti' kampanyası kapsamında, ilgili temadaki ürünleri iki hafta boyunca kaçırılmayacak fiyatlarla, mağaza içerisinde oluşturulmuş özel satış alanlarında müşterileriyle buluşturuyor.

Kampanyanın ilk temasını seyahat ürünleri olarak belirleyen Migros, seyahate çıkanların ihtiyaç duyduğu, pratik ve çok çeşitli ürünleri en uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Tatilciler ve seyahat etmeyi sevenlerin her türlü yolculukta kullanılabilecekleri ürünler, sınırlı sayıda stok ile Migros mağazalarında yer alıyor.

Seyahatlerin vazgeçilmezi olan valiz ihtiyacı için Stonebag kabin boy valiz sadece 39,90 TL'ye, bagaj taşıma sınırını aşmamak için 50 kg'a kadar her türlü ağırlığın kolaylıkla el ile ölçümünü sağlayan Sinbo dijital el tartısı  ise 9,90 TL'ye kampanyada yer alıyor. Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri-ni uçak seyahatlerinde kabin içinde
taşımaya olanak sağlayan özel şeffaf çantası ile My Style 5 parça seyahat seti 3,90 TL'ye, ayrıca sportif ve şık ta-sarımıyla Rapoli çapraz askılı postacı çantası 24,90 TL'ye satışa sunuluyor. MYBottle silikon cam matara ise 4,90 TL'Iik fiyatı ile sıcak yaz günlerinin olmazsa olmazı.

Otomobil ile çıkılan seyahatlerde aracın bakımsız kalmaması için, sıklıkla kullanılan oto bakım ürünlerini içeren Autokit özel 511i bakım seti. 9,90 TL'ye kampanya kapsamında satışa sunuluyor. Çadır kamplarını tercih edenlerin mutlaka yanlarında bulundurması gereken bıçak, konser-ve açacağı, makas, şişe açacağı gibi özellikleriyle günlük hayatta da her an ihtiyaç olabilecek Touch Me 11 fonk-siyonlu cep çakısı 6,90 TL'ye, evlerin güvenliğini sağlamak için pratik ve ekonomik bir çözüm sağlayan, kullanımı ve kurulumu kolay, yüksek sesiyle hırsızları caydırıcı etkiye sahip Gene-ral Home 411ü kapı pencere alarmı ise 9.90 TL'ye satın alınabiliyor.

Sınırlı sayıda ve sınırlı miktarda satışa sunulan bu ürünleri kaçırma-mak için, hiç zaman kaybetmeden Migros Mağazalarına uğramak "Size İyi Gelecek".



İlgili etiketler : Migros, Migros Aldım Bitti, Migros Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Migros
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Temmuz 2016
  • Trafik

    : 3377

Benzer Kampanyalar