Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Mercedes-Benz Usta Kamyoncu Yarışması

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1482 defa incelendi
  • Puan : star 127 incelemede 1,2 puan almıştır.
Mercedes-Benz Kamyonlarını ne kadar iyi tanıyorsun?

Eğer "bu işte uzman benim, her ihtiyaca hangi kamyon iyi gelir bilirim" diyorsan haydi başla, bilgini yarıştır, muhteşem hediyeler kazan...

9 Aralık 2016 - 6 Ocak 2017 tarihleri arasında ustakamyoncu.com sitesindeki Mercedes-Benz Kamyonları hakkında sorulan sorulara cevap veren ve Yarışma süresi sonunda, en yüksek puanı alan 3 kişi Iphone6, IPad Air veya I Pad Mini kazanacaktır.

Kampanya Detayı:
  • “Usta Kamyoncu” Mercedes-Benz Türk A.Ş. izin ve denetim kapsamı dışında kalan bir içerikte, aşağıda belirtilen detaylarda, bir yarışma olarak düzenlenmektedir. Kampanya Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin yetkili hizmet ajansı olan Limonsocial tarafından yönetilecektir ve Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin işbu Kampanya şartları dâhilinde tanınan tüm haklar ve yetkiler, Limonsocial için de geçerli olacaktır.
  • 09.12.2016 - 06.01.2017 tarihleri arasında http://www.ustakamyoncu.com/ mikro sitesine girerek, uygulama kullanım izin prosedürünü ve şartlarını onaylayarak tamamlayan kullanıcılar uygulamaya ve Kampanya’ya katılabilecektir.
  • Katılımcılar, katılım formunda yer alan bilgileri eksiksiz olarak doldurarak Kampanya’ya katılım hakkı kazanır. Kampanya’nın kurgusu ve detayları “Nasıl Oynanır?” bölümünde yer almaktadır.
    Kampanya tarihi Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Limonsocial’ın inisiyatifindedir. Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Limonsocial, kampanya tarihini uzatma ve/veya kısaltma hakkına sahiptir.
    Kampanyanın kazananı yarışma bittikten sonraki bir ay içerisinde ilgili mikro site ve Mercedes-Benz Kamyon Facebook sayfasında duyurulacaktır.
  • Ödüller: Yarışma süresi sonunda, en yüksek puanı alan 3 kişi Iphone6, IPad Air veya I Pad Mini’den birini kazanma hakkına sahip olacak.
  • Katılımcılar tehdit, vahşet, hakaret, taciz edici, pornografik unsurla veya küfür içeren; suça, ırk ve etnik saldırıya teşvik eden ve her türlü suç unsuru oluşturabilecek, mevzuat, örf ve adetlere aykırılık teşkil edecek hiçbir içeriği ve ticari amaçlar için kullanılabilecek ve ticari reklam niteliğine sahip bir bilgi veya içeriği yarışma mecrasına gönderemezler.
  • Yarışmaya katılanlar, paylaşımlarının tüm hakkını Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Limonsocial’a devretmiş olur.
  • Katılımcılar, kampanyaya ve/veya başka bir üye ve/veya bir üçüncü şahsın telif haklarına, ayni veya şahsi haklarına, malvarlığına tecavüz teşkil edecek nitelikte resimleri, fotoğrafları, metinleri, görsel ve işitsel imgeleri, video klipleri, her türlü yazılımları ve yazılım parçalarını, dosyaları, veritabanlarını, ürün bilgilerini ve listeleri, tümleşik ve ayrık medya oynatıcılarını paylaşmayacağını, çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini, bu eylemleri ile kampanyayı doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir. Katılımcıların bu Katılım Koşulları’na ve hukuka aykırı olarak gerçekleştirdikleri kampanya ile bağlantılı faaliyetleri nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan şahsen kendileri sorumlu olacaklar ve söz konusu olabilecek zararlardan dolayı Mercedes-Benz Türk A.Ş. & Limonsocial doğrudan ve/veya dolaylı olarak hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacaktır.
  • Bu kurallarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapmak ve Kampanya’yı durdurma yetkisi, kampanya yöneticilerinin inisiyatifindedir. Katılımcılar, değişiklikleri takip etmek ve kurallarda değişiklik olmuşsa, yeni kural ve şartlara uymakla yükümlüdür.
  • Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Limonsocial kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, katılımcının o güne kadarki bütün katılım verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemeler sonucunda kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
  • Uygulama kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan dolayı, Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Limonsocial sorumlu tutulamaz.
  • Kazananlar ikramiyelerini nakit karşılığı talep edemez, paraya çeviremez, kazandığı ikramiyeyi değiştiremez, hakkını devredemez ve satamaz.
  • Kampanyaya katılan herkes uygulama şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
    Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Limonsocial, kampanya üyelerinin verdiği ve veri tabanında saklanacak bilgileri, istatistiksel bilgilere dönüştürmek, reklam ve pazarlama alanında kullanmak, uygulama kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlemek, içeriğini ve servislerini zenginleştirmek için her türlü mecrada iletişim amaçlı kullanabilme hakkına sahiptir, ancak kişilere ait bilgiler hiçbir surette 3. kişilere devredilmeyecektir.
  • Adres bilgisinin hatalı olması ya da katılımcıya ulaşılamaması durumunda kazananın Mercedes-Benz Kamyon Facebook hayran sayfasında yapılacak ilan ile belirtilmesi kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez. Hediye kazanmaları durumunda, adres bilgisinde vermiş olduğu adresin aynı zamanda teslimat adresi olduğunu bildiren katılımcıların hediyeleri o adrese gönderilir. Katılım formunda adreslerini belirtmeyen katılımcılar hak iddia edemez.
  • Talihlilerin adreslerinde bulunamaması ve/veya yanlış adres beyanı ve benzeri problemlerden dolayı ikramiyelerini teslim alamamasından Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Limonsocial sorumlu tutulamaz.
  • Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Yetkili Servis & Bayi, Limonsocial çalışanları ve yakınları yarışmaya katılamaz. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemeler sonucunda tespit edilmesi halinde, yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.



İlgili etiketler : Mercedes, Mercedes Yarışma, Usta Kamyoncu, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Mercedes Benz
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Ocak 2017
  • Trafik

    : 1482

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024264 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi