Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Media Markt Trabzon Cevahir AVM Açılış Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 2941 defa incelendi
  • Puan : star star star star 285 incelemede 4,27 puan almıştır.
Biz Her Yer Trabzon Dediler, Media Markt Trabzon'a Kazandırmaya Geldi!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışlarında hızını arttırıyor. 11 Mayıs 2018 Cuma Günü Trabzon'da ilk mağazasını Cevahir Trabzon AVM'de açarak Türkiye'de de büyümeye devam ediyor.

Avrupa’nın en hızlı büyüyen elektronik perakende şirketi MediaMarkt, sektördeki büyüme hedefi doğrultusunda yeni yatırımlarla büyümeye ve tüketicileriyle farklı lokasyonlarda buluşmaya devam ediyor. En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerine sunan şirket, yeni mağazasını Trabzon'da Cevahir Alışveriş Merkezi'nde açıyor.

En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerine sunan şirket, yeni mağaza açılışına özel Büyük Açılış Kampanyası ile bir kez daha inanılmaz fırsatları ziyaretçileriyle buluşturacak. Yeni mağazası ile toplam mağaza alanı 140 bin metrekareyi aşan MediaMarkt, son teknoloji ürünlerle tüketicilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Tüketicilerini elli binden fazla ürün seçeneği ile buluşturan MediaMarkt, açılış geleneğini bozmayarak %50'ye varan indirimli son teknoloji ürünlerle alışveriş keyfini artırıyor.

11 Mayıs Cuma Günü saat 10:00 da Trabzon Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki büyük açılışa gelin, Bilgisayardan televizyona, cep telefonundan tablete, küçük ev aletlerinde beyaz eşyaya kadar onlarca seçili üründe açılışa özel avantajları kaçırmayın.

Laptoplarda %30, Ultra HD Televizyonlarda %34'lere varan indirimler
50 bine varan son teknoloji ürün ve 5 binden fazla aksesuar çeşidiyle ziyaretçilerini ağırlayacak mağazada, akıllı telefonlar %26'lara, laptoplar %30'lere ve ultra HD televizyonlar %34'lere varan indirimlerle açılışa özel avantajlı alışveriş fırsatıyla sunuluyor. Ayrıca 12 Mayıs?a kadar tüm beyaz eşyaların %25 indirimle satışa sunulduğu mağazada müşteriler 13 Mayıs'a kadar ücretsiz teslimat fırsatından yararlanabiliyor. Tüm cep telefonlarında peşin fiyatına sıfır faiz 10 taksit, 3000 TL ve üzeri televizyonlarda ise peşin fiyatına 12 taksit fırsatı Trabzonluları bekliyor.



Media Markt Adresine Git!

 Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 1

Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 1

 Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 2

Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 2

 Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 3

Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 3

 Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 4

Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 4

 Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 5

Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 5

 Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 6

Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 6

 Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 7

Media Markt Trabzon Cevahir AVM - 7

İlgili etiketler : Media Markt, Trabzon Cevir Avm, Mağaza Açılışı, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Media Markt
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mayıs 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Mayıs 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Mayıs 2018
  • Trafik

    : 2941