Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Media Markt'ta Cep Telefonlarında Sıfır Faiz, 8 Taksit!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1275 defa incelendi
  • Puan : star star star star 28 incelemede 4 puan almıştır.
Rakipsiz fırsatlarla telefon alışverişlerinde kazananlar MediaMarkt'ta!

Avrupa'nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, 20 - 22 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacak yepyeni kampanyasıyla , Denizbank kredisiyle, cep telefonlarında faizsiz masrafsız 8 taksit fırsatını kaçırma!

Taksitli telefon almayı hedefleyenlere seslenen MediaMarkt, DenizBank ile yaptığı işbirliği sayesinde, taksitli telefon kampanyası hazırlıyor ve taksitli telefon alma sürecini oldukça kolaylaştırıyor. MediaMarkt mağazalarında ve internet sitesinde geçerli olan taksitli telefon kampanyası sayesinde sadece birkaç adımda yeni cep telefonunuza kavuşabilirsiniz. Bu noktada, taksitli telefon almak üzere MediaMarkt mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. 12 ay taksitli telefon almak üzere, mağaza içerisinde bulunan DenizBank köşelerine başvurarak taksitli telefon fiyatları üzerinden dilediğiniz ürünü almak istediğinizi belirtmelisiniz. Size verilen kısa mesaj numarasına kimlik numarasıyla birlikte kredi başvuru kodunu yazmalısınız. Gelen yanıtın olumlu olması durumunda DenizBank görevlileri, prosedürleri kısa sürede tamamlayarak taksitli telefon alabilmenizi ve MediaMarkt’tan taksitli telefon kampanyası ile mutlu ayrılmanızı sağlıyor.

Eğer MediaMarkt mağazalarına uğrayarak taksitli telefon almak yerine internet sitesi üzerinden işlem yapmayı hedefliyorsanız yine takip etmeniz gereken adımlar olacak. Öncelikli olarak 12 ya da 24 ay taksitli akıllı cep telefonu almak üzere MediaMarkt’ın web sitesinde yer alan arayüz aracılığıyla DenizBank’tan bireysel kredi için başvuruda bulunmalısınız. Birkaç dakika içinde kredi onayı almanızın ardından MediaMarkt’tan istediğiniz telefon ya da telefonları, kredi kartınız veya banka kartınızla ödeyerek satın almalısınız. Taksitli telefon edinme sürecinizin başlaması için 7 gün içinde size en yakın DenizBank şubesine alışverişinizin faturasını götürerek almaya hak kazandığınız kredinizi kullanabilirsiniz.

Banka, taksitli telefon fiyatları kadarlık harcamanızı kredi veya banka kartınıza yapacak taksitli telefon tutarından geri kalan miktarı da hesabınıza yatırıyor. Taksitli telefon edinme işleminiz böylece tamamlanmış oluyor ve hayalinizdeki cep telefonuna ister 12 isterseniz 24 ay taksitli olarak kavuşabiliyorsunuz.

MediaMarkt’la Cazip Taksitli Telefon Fiyatlarından Hemen Yararlanın
Aileniz ve sevdiklerinize size “Taksitli telefon al” diyorlarsa ve siz de taksitli telefon alma sürecinin ne kadar kolay olduğunu öğrendiğinize göre yapmanız gereken MediaMarkt mağazalarını veya internet sitesini ziyaret etmek.

Taksitli telefon fiyatları üzerinden en yeni telefonları edinmenize yardımcı olan MediaMarkt, taksitli telefon satışı sürecini ve müşterilerinin taksitli telefon alma deneyimlerini iyileştirirken henüz mağazalarına uğramayan kişilere de kolaylık sağlıyor. Size En Yakın Mağazamız uygulaması sayesinde ikamet ettiğiniz ildeki ve çevre illerdeki MediaMarkt mağazalarını kolayca öğrenebilir, taksitli telefon kampanyalarına katılarak beğendiğiniz akıllı cihazları taksitli telefon fiyatları ile satın alabilirsiniz.



Media Markt Adresine Git!

İlgili etiketler : Media Markt, Media Markt Kampanya, Denizbank, Cep Telefonu,

Kampanya Sahibi

Media Markt
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Temmuz 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Temmuz 2018
  • Trafik

    : 1275