Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Media Markt'ta Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletlerinde 4 Al 3 Öde!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1464 defa incelendi
  • Puan : star star star 71 incelemede 3,28 puan almıştır.
Beyaz eşya ve Küçük ev aletlerinde büyük fırsat Media Markt'ta...

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi Media Markt, 7 - 11 Nisan 2018 tarihleri arasında Beyaz eşya ve Küçük Ev Aletlerinde "4 Al 3 Öde" kampanyası düzenleyecek.

Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, müşteri memnuniyeti hizmet anlayışı ile sizleri yepyeni MediaMarkt kampanyası ile tanıştırıyor. MediaMarkt, 7 Nisan - 15 Nisan tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarından ya da MediaMarkt online sitesinden yapacağınız tüm beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde 4 al 3 öde kampanyasını sizlere sunuyor. Düğün mevsimi açılırken çeyiz hazırlıklarına başlayanlar, yeni eve taşınanlar ya da eski ve sorunlu beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler; MediaMarkt 4 al 3 öde kampanyası ile sorunsuz ve hesaplı alışverişin keyfini doyasıya yaşamaya başlıyor. Herkesin en fazla bir kez yararlanacağı 4 al 3 öde kampanyası ile siz de eski ve sorunlu eşyalarınızdan kurtulup; dünyaca ünlü markaları bir araya getiren MediaMarkt ile yepyeni beyaz eşya ve küçük ev aletlerini evinize taşıyın.

Markası ve modeli ne olursa olsun MediaMarkt’ta bulunan tüm beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde geçerli bu kampanya ile MediaMarkt sizlere sonsuz destek sunacak. MediaMarkt mağaza ya da mediamarkt.com.tr’de birbirinden farklı modellerde, tek seferde satın aldığınız 4 adet beyaz eşya ya da küçük ev aletlerinden KDV dahil satış fiyatı en düşük olan ürün sizlere Media Mark’tan hediye ediliyor. Özellikle düğün sezonu yavaş yavaş açılırken, yeni evlenecek çiftlerin yüzünü gülümsetecek bu kampanya ile siz de MediaMarkt’ın hesaplı alışveriş politikasıyla tanışacaksınız.

Son gün 15 Nisan olan 4 al 3 öde kampanyası ile tanışmak için acele edin. Müşteri memnuniyeti hizmet anlayışı ile tüm müşterilerine hesaplı ve güvenli alışveriş keyfini yaşatmak isteyen MediaMarkt 4 al 3 öde kampanyası ile siz de evinizi yenilemenin keyfini doyasıya yaşayın.



Media Markt Adresine Git!

İlgili etiketler : Media Markt, Media Markt Kampanyaları, Beyaz Eşya, Küçük Ev Aletleri, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Media Markt
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Nisan 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Nisan 2018
  • Trafik

    : 1464