Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Mc Donalds Dört Büyükler Menülerinde Digiturk Play Üyeliği Hediye!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 8347 defa incelendi
  • Puan : star star star 399 incelemede 2,89 puan almıştır.
Dört Büyükler kapsamında yer alan Mega Mac, McRoyal, Dıuble MvChicken veya Quarter Poyder with Cheese menülerden herhangi iki tanesini sipariş eden herkese 2 ay süresince Digiturk Play'de İngirtele Premier Ligi ve Beko Basketbol Ligi Maçları ve yüzlerce içerik hediye!

Bu kampanya sadece www.mcdonalds.com.tr/AloServis üzerinde tek seferde verilen siparişlerde geçerlidir.

Kampanya stoklarla sınırlıdır. Digiturk Play’in size sunduğu kampanyalı aylardan yararlanmak için www.digiturkplay.com.tr üzerinde Digiturk Play’e üye olmanız ve Premium Üyelik modelini seçmeniz gereklidir. McDonald’s AloServis hizmet alanımız sınırlıdır.

Digiturk Play Kullanım Koşulları
Digiturk Play'in size sunduğu kampanyadan yararlanmak için Digiturk Play'e üye olmanız ve Premium Üyelik modelini seçmeniz gereklidir. Digiturk Abonesi olmayanlar da Digiturk Play'den faydalanabilir. Digiturk Abonesi iseniz, Digiturk aboneliğinizle eşleştirerek size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Üyelik sırasında kimlik bilgilerinizi girmeniz gereklidir. Bu bilgiler Digiturk tarafından saklı tutulmaktadır.

Seçeceğiniz Premium Üyelik modelinde "Promosyon Kodu ile Satın Al" butonuna basınız. Buraya gireceğiniz kod ile Premium Üyelik modelinden 2 ay ücretsiz faydalanırsınız. Premium Üyelik başlatılırken kredi kartı bilgileriniz alınır ve kampanyalı aylar süresince sizden herhangi bir ücret tahsil edilmez. Kampanyalı ayların bitiminde, belirttiğiniz kredi kartınızdan üyeliğin aylık ücreti her ay tahsil edilir. Üyelik için herhangi bir taahhüt alınmaz, üyeliğinizi istediğiniz zaman www.digiturkplay.com.tr sitesindeki ''Canlı Yardım'' linkinden iptal ettirebilirsiniz.




İlgili etiketler : Mc Donalds, Digiturk Play, Kampanya, Mega Mac, Mcroyal, Dıuble Mvchicken, Quarter Poyder With Cheese,

Kampanya Sahibi

Mc Donalds
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Mayıs 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 8347

Benzer Kampanyalar

  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024838 defa incelendi