Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum'tan Sevgililer Günü'ne Özel E-Ticaret Harcamalarınıza 500 TL İndirim

  • 1 yıl önce eklendi
  • 963 defa incelendi
  • Puan : star star star star 3 incelemede 4,33 puan almıştır.
1-14 Şubat tarihleri arasında taksitli e- ticaret alışverişinizden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, Maximum Kart’ınızla Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Morhipo, n11, Pazarama Online Alışveriş ve Trendyol'dan, tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri ilk taksitli alışverişinize 500 TL indirim kazanın!​

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri en fazla 500 TL indirim kazanabilir ve kampanyadan yalnızca 1 adet 5.000 TL ve üzeri taksitli işleminden yararlanabilir. Kampanyaya alışverişte sepette ödeme esnasında yapılan taksitli alışverişler dahildir. Peşin işlemler ve sonradan yapılan taksitlendirmeler kampanya kapsamında değildir. Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacaktır. Kampanyada indirim kazanan işlemin iptali veya değişikliği nedeniyle kısmi ya da tüm ödemenin iadesi durumunda, kazandırılan indirim iptal edilecektir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için işlem öncesi Maximum Mobil'den veya İşCep'ten kampanyaya katılım yapılması gerekmektedir. Minimum sepet tutarı 5.000 TL olmalıdır. Kampanyaya İş Bankası sanal POS'undan yapılan işlemler dahildir.



İlgili etiketler : Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Morhipo, N11, Pazarama, Trendyol, Maximum, Sevgililer Günü,

Kampanya Sahibi

Maximum

İlişkili Marka

TrendyolHepsi Burada

Benzer Kampanyalar