Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum MTV Ödeme Kampanyası Temmuz 2021

  • 2 yıl önce eklendi
  • 471 defa incelendi
  • Puan : star star star 1 incelemede 3 puan almıştır.
1 Temmuz – 2 Ağustos 2021 tarihleri arasında Maximum Kart'ınızla Maximum Mobil uygulaması üstünden ya da gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştireceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit, İşCep ve İnternet Şubesi’nden yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 2 taksit fırsatı!

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılacak 300 TL ve üzeri ödemeler doğrudan 2 taksite bölünecektir.

Üstelik MTV ödemesini Maximum Kart ile yapanlar, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları bireysel araç kasko poliçelerinde %10 indirim kazanıyor!

Kampanya kapsamında;
> gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirilecek ödemelerde tek çekim, 2 ve 3 taksit,
> Maximum Mobil Uygulaması-Ödemeler-Vergi Ödemeleri üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim, 2 ve 3 taksit,
> İnternet Şubesi ve İşCep uygulaması üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 2 taksit seçenekleri sunulacak,
> Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılan 300 TL ve üstü ödemeler doğrudan 2 taksit olarak gerçekleştirilecektir.
 
Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile taksitli ödeme yapabilmek için aşağıda tarif edildiği şekilde işlem yapılmalıdır.
Maximum Mobil ile Öde: Maximum Mobil ile Öde; Maximum Mobil kullanıcılarının elektronik ticaret alışverişlerinde ödemelerini kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabildikleri bir ödeme yöntemidir.

Gib.gov.tr’de Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile MTV ödemenizi gerçekleştirirken aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
• Maximum Mobil ile Öde seçeneğini kullanabilmeniz için telefonunuzda Maximum Mobil uygulamasının yüklü ve aktive edilmiş olması gerekmektedir. Uygulamayı telefonunuza indirmek için: maximum.com.tr/indir 
• Gib.gov.tr sayfasından TC kimlik numaranız ve plaka bilgisi ile borç sorguladıktan sonra gelen ödeme ekranında kart bilgilerinizi girmeden, üstte yer alan Mobil Ödemeler başlığına tıklamalısınız.
• Mobil Ödemeler sayfasında yer alan kutucuk içinden Maximum Mobil seçeneğini seçip Öde butonunu tıklamalısınız.  
• Maximum Mobil ile Öde seçeneğiyle ödeme yaparken yalnızca Bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızı girmeniz yeterlidir.
• Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılırken kredi kartı bilgileri girilmez.
• Açılan sayfadaki kutucuğa Bankamız sistemine kayıtlı cep telefonu numaranızı girmenizin ardından Maximum Mobil uygulaması yüklü cihazınıza bir bildirim gelecektir. Bu aşamada gib.gov.tr ekranında “Lütfen işleminize Maximum Mobil ile devam ediniz.” uyarısı yer alacaktır.
• Maximum Mobil yüklü cihazınıza gelecek bildirime tıkladıktan sonra, eğer Maximum Mobil uygulamasında şifre ile giriş yapmış (login) durumda iseniz peşin, 2 veya 3 taksitli ödeme tercihinizi seçmenizin ardından kart seçim ekranına yönlendirilir, ödeme yapmak istediğiniz kartı seçerek ödemeyi kolayca tamamlayabilirsiniz. Bildirime tıkladığınızda eğer Maximum Mobil’e şifre ile giriş yapmış durumda değilseniz, öncesinde giriş ekranına ve sonrasında kart seçimine yönlendirileceksiniz.
• Maximum Mobil uygulaması yüklü cihazınıza bildirim gelmediği ya da gelen bildirime tıklamadığınız durumlarda, telefonunuzdan Maximum Mobil’e şifre ile giriş yaparak ”Ödemeler” sekmesi altındaki “Anlık Ödemeler” menüsünden işleminizi seçerek ödeme işleminizi tamamlayabilirsiniz.



İlgili etiketler : Motorlu Taşıtlar Vergisi, Maximum, Maximum Mtv Kampanyası, Taksit, Mtv Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Maximum

İlişkili Marka

Gelir İdaresi Başkanlığı
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Temmuz 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Temmuz 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Ağustos 2021
  • Trafik

    : 471
  • İlişkili Markalar

    : Gelir İdaresi Başkanlığı

Benzer Kampanyalar

  • Shell Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 150 TL MaxiPuan Hediye!

    Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 150 TL MaxiPuan Hediye!

    1 Ocak - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 600 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine,...
    1 Ocak 2024360 defa incelendi
  • Total Petrol Total'de Maximum'a Özel 150 TL MaxiPuan Hediye!

    Total'de Maximum'a Özel 150 TL MaxiPuan Hediye!

    16 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında TotalEnergies istasyonları ve İş Bankası işbirliği ile gerçekleştirilecek bu kampanya çerçevesinde, Maximum anlaşmalı istasyonlarımızdan fark...
    17 Şubat 2024395 defa incelendi
  • FLO Flo'da Maximum'lulara 250 TL MaxiPuan

    Flo'da Maximum'lulara 250 TL MaxiPuan

    5-31 Ocak tarihleri arasında İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, FLO’dan Maximum kredi kartınız ile yapacağınız 1.500 TL ve üzeri ilk alışverişinizde 250 TL MaxiPuan kazanın!&n...
    11 Ocak 2024342 defa incelendi
  • Toyzz Shop Toyzz Shop'tan Maximum'lulara 100 TL MaxiPuan Hediye

    Toyzz Shop'tan Maximum'lulara 100 TL MaxiPuan Hediye

    Maximum ile yapacağınız 750 TL ve üzeri ilk alışverişinizde 100 TL MaxiPuan fırsatı! İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, 18 Ocak - 04 Şubat 2024 tarihleri arasında Bankama...
    18 Ocak 2024282 defa incelendi
  • Maximum Maximum ile Market Alışverişlerinize 900 TL'ye Varan MaxiPuan

    Maximum ile Market Alışverişlerinize 900 TL'ye Varan MaxiPuan

    Maximum’la market alışverişlerinizden toplam 900 TL kazanma fırsatı!  2-31 Ocak tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 750 TL...
    8 Ocak 2024336 defa incelendi