Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum'lulara Gittigidiyor, Hepsiburada, Çiçek Sepeti, Morhipo, N11 ve Trendyol'da 160 TL Hediye

  • 2 yıl önce eklendi
  • 692 defa incelendi
1 - 31 Mart 2022 tarihleri arasında Maximum kredi kartınız ile Çiçeksepeti, Gittigidiyor, Hepsiburada, Pazarama, Morhipo, N11 ve Trendyol'dan tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 400 TL ve üzeri ilk alışverişten itibaren 40 TL, toplam 160 TL MaxiPuan hediye edilecektir.

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

MaxiPuanlarınız 15 Nisan 2022 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2022’dir. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 160 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.



İlgili etiketler : Maximum, Çiçeksepeti, Gittigidiyor, Hepsiburada, Pazarama, Morhipo, N11, Trendyol,

Kampanya Sahibi

Maximum

İlişkili Marka

TrendyolHepsi Burada

Benzer Kampanyalar