Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum Kart Evlenenlerin Yanında!

  • 1 yıl önce eklendi
  • 846 defa incelendi
  • Puan : star 1 incelemede 1 puan almıştır.
Maximum Evlenenlerin yanında!

22 Haziran-30 Eylül 2022 tarihleri arasında mobilya, beyaz eşya, smokin, araç kiralama, balayı ve kuyum alışverişlerinizde seçili firmalardan Maximum Kart’a özel indirim ve taksit avantajları sizleri bekliyor.

Kampanya kapsamında;

Vivense’de ilave 5 taksit ve %8 indirim! (%8 indirim tüm indirimlere ek sepette uygulanmaktadır. Sarı fiyatlı ürünlerde, kargo ücreti ve kurulum bedelinde indirim geçerli değildir.Maximum8 indirim kodu başka kupon kodları ile birleştirilemez.)
• Altınyıldız Classics'te Smokinlerde anında 300 TL İndirim! (Maximum Kart'a özel Altınyıldız Classics mağazalarından yapacağınız smokin alışverişlerinizde anında 300 TL İndirim uygulanacaktır.)
Europcar’da %35 İndirim! (Europcar'dan yapacağınız araç kiralamalarında %35 indirim ve peşin fiyatına 4 taksit uygulanacaktır.)
Tatilbudur'da 7.000TL ve üzeri rezervasyonlarda geçerli 400 TL indirim! (tek seferde yapacağınız 7.000 TL ve üzeri  peşin veya taksitli, seçili otel rezervasyonlarınızda 400 TL)
Atasay'da Altın ürünlerde %10, Pırlantalı ürünlerde %20 indirim! (İndirim Kodu Altın Ürünlerde Maximum10, Pırlanta Ürünlerde Maximum20 İndirimden faydalanabilmek için, indirim kodunun mağaza kasa görevlisine söylenmesi gerekmektedir. )
Vestel'de Ankastre setlerde %15 indirim! (Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den alınan seçili Vestel 3’lü ankastre setlerde (1 Ankastre Fırın, 1 Ankastre Ocak, 1 Ankastre Davlumbaz) ilgili ayın TPKN fiyatı üzerinden %15 indirim uygulanacaktır. Kampanyadan faydalanmak için İş Bankası Maximum Mobil uygulaması üzerinden alınan indirim kodu vestel.com.tr’de “promosyon kodu” alanına girilmelidir. Vestel yetkili satış noktalarında ise her ürün için 1 kod olacak şekilde toplam 3 kod, ödeme sırasında mağaza yetkilisine beyan edilmelidir.)
Pazarama'da Beyaz Eşya Çeyiz Setlerinde 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 1.000 TL indirim!
• Mobilya ve Beyaz Eşya ödemelerinize faizsiz taksitlendirme! (Maximum Mobil ve İşCep uygulamaları üzerinden beyaz eşya ve mobilya mağazalarında yapılan 2.000 - 40.000 TL(dahil) arası peşin alışverişlerde faizsiz 3 ya da 4 taksit seçeneği için uygulanacaktır. )
Seyahat ve Konaklama harcamalarınıza faizsiz taksitlendirme! (Maximum Mobil ve İşCep uygulamaları üzerinden seyahat ve konaklama sektörlerinden yapılan 5.000 - 50.000 TL(dahil) arası peşin alışverişlerde faizsiz 3 ve 4 taksit seçeneği için uygulanacaktır. 5.000 TL altı ya da 50.000 TL üstü peşin işlemlerde yürürlükte olan faiz oranı geçerlidir. )



İlgili etiketler : Maximum, Evlilik, Vivense, Mobilya, Beyaz Eşya, Smokin, Araç Kiralama, Balayı,

Kampanya Sahibi

Maximum

İlişkili Marka

VestelAtasay

Benzer Kampanyalar

  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241527 defa incelendi