Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile Teknoloji Alışverişlerinizde 500 TL Hediye

  • 1 yıl önce eklendi
  • 400 defa incelendi
  • Puan : star 2 incelemede 1 puan almıştır.
15 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Maximum kredi kartınız ile seçili firmalardan tek seferde gerçekleştireceğiniz 25.000.-TL üzeri ilk alışverişinize 500 TL  MaxiPuan kazanın.

Kampanyaya katılmak için kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, Maximum Mobil'de veya İşcep'te ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

MaxiPuan'larınız 19 Ekim 2022 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan'ların son kullanma tarihi 30 Kasım 2022'dir. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Aralık 2022 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles'a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles'a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 500 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanyaya dahil olan firmalar;
Apple, Artı Bilgisayar, Casper, Gürgençler, Huawei, MediaMarkt, Monster Notebook, Sony, Teknosa, Vatan Bilgisayar



İlgili etiketler : Maximum, Apple, Artı Bilgisayar, Casper, Gürgençler, Huawei, Mediamarkt, Monster Notebook, Sony, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Bilgisayar, Cep Telefonu, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Maximum

İlişkili Marka

CasperApple