Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile Online Alışverişlerde 20 TL MaxiPuan Hediye!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1047 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,9 puan almıştır.
​1-16 Nisan 2017 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Trendyol.com, Markafoni.com, Morhipo.com, 1V1Y.COM, Mizu.com ve Lidyana.com'da tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 200 TL ve üzeri ilk alışverişinize 20 TL MaxiPuan!

Kampanya Detayı:
1. Kampanyaya, Cep telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını indirdikten sonra, ilgili kampanyadaki “Katıl” butonuna tıklayarak katılım talebinizi iletebilirsiniz.
2. Kampanyaya Trendyol.com, Markafoni.com, Morhipo.com, 1V1Y.COM, Mizu.com ve Lidyana.com internet sitelerinde yapılacak alışverişler dahildir.
3. Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Kampanyadan bir defa faydalanabilirsiniz. Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız en yüksek tutarlı işleminiz üzerinden azami 20 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.
4. Kazanılan Maxipuan’larınız kampanyanın sona ermesini takiben 15 gün içinde kampanyada kullandığınız kartınıza yansıtılacaktır.
5. Kazanılan MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 10  Mayıs 2017 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 11 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır.
6. Kampanyaya Maximum özellikli kredi kartları, MercedesCard, Maximiles ve Bankamatik kartları dahildir. Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
7. Maximiles ile kazanacağınız MaxiPuan’lar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles'ınıza yüklenen MaxiPuan’ları Maximiles’ınızla kullanabilirsiniz.
8. Kampanya kapsamında alışverişlerin Maximum özellikli pos cihazlarından geçirilmesi gerekmektedir.
9. Ürün gruplarında uygulanacak taksit adetleri 27 Eylül 2016 tarihinde 29840 no’lu Resmi Gazete’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda belirlenmektedir. Yasal düzenleme de belirtilen ürün alımlarında taksitlendirme yapılamamaktadır.
10. İptal ve iade işlemleri dikkate alınacak, bu işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
11. İş Bankası kampanyayı durdurma veya değiştirme hakkına sahiptir.



İlgili etiketler : Trendyol.com, Markafoni.com, Morhipo.com, 1v1y.com, Mizu.com, Lidyana.com, Maximum Kart, Maximum, Maximum Kampanyaları, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Nisan 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Nisan 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Nisan 2017
  • Trafik

    : 1047