Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile Mobil Temassız Ödemelerinize 150 TL MaxiPuan Hediye

  • 1 yıl önce eklendi
  • 364 defa incelendi
1-31 Mart 2023 tarihleri arasında İş Bankası kartlarınızla tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri mobil ödeme işleminizde 10 TL, toplamda 150 TL MaxiPuan kazanın! MaxiPuanlarınızı dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabilirsiniz.

Kampanyaya Katılmak için Maximum Mobil ya da İşCep “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

MaxiPuan’lar 06 Nisan 2023 tarihinde son kullanılan kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Yükleme anında İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir. Bir müşteri aynı gün içerisinde yapacağı 250 TL ve üzeri mobil temassız işlemlerin yalnızca bir tanesinden puan kazanabilir ve kampanya boyunca en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecektir. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil olarak uçak bileti alımında ve otel rezervasyonlarında kullanılabilecek olmakla birlikte açık avans bulunması durumunda kazanılan MaxiPuanlar ile avans kapatılması mümkün olamayacaktır.

Mobil Temassız Ödeme Nasıl Yapılır?
Mobil temassız ödemeler Android 5.0 ve üzeri işletim sistemli NFC özelliğine sahip cep telefonları ile yapılabilmektedir.
•    Maximum Mobil’den mobil temassız ödeme yapmak için; Uygulama içerisinde Kartlarım menüsüne girerek mobil temassız özelliğini aktifleştirmek istediğiniz kartınızın sağ üst köşesindeki temassız ikonuna İş Bankası kartınızın mobil temassız özelliğini aktifleştirerek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mobil temassız özelliğini bir kez aktifleştirdikten sonra her işlem için Maximum Mobil uygulamasını tekrar açmaya gerek olmadan temassız ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
•    İşCep’ten mobil temassız ödeme yapmak için; Mobil temassız ödemeler; Android 5.0 ve üzeri işletim sistemli, NFC özelliğine sahip cep telefonları ile yapılabilmektedir. Mobil temassız ödemenin aktifleştirilmesi ve ödeme yapılacak varsayılan kartın seçilmesi işlemleri, İşCep’teki Kartlar > Mobil Temassız Ödemeler menüsünden ya da Ödeme Yap > Mobil Temassız Ödemeler menüsünden yapılmalıdır. Telefonunuzun bildirim ve NFC ayarları aktif olmalı ve “varsayılan ödeme aracı” olarak İşCep seçili olmalıdır. Telefonun temassız ödemeler menüsünde seçili varsayılan ödeme aracı Ayarlar > Bağlantılar > NFC ve Temassız Ödemeler alanından değiştirebilmektedir. (Google desteği bulunmayan Huawei cihazlara Huawei AppGallery’den 5.15 sürümü yükleyerek Mobil Temassız Ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Maximum Mobil’de bu özellik bulunmamaktadır)
•    Mobil temassız kart oluşturma talebi İşCep’te ilgili ekranlar geçilerek alındıktan sonra temassız ödeme sürecinin ilerleyebilmesi için İşCep sonlandırılmamalı. Bir nedenle temassız ödeme kart profili oluşmaması durumunda 30 dakika sonra tekrar işlem denemesi yapılabilir. işCep silip/yükleme, telefonu kapatıp açma vb. yönlendirmeler süreci değiştirmez. Mobil Temassız Ödeme başarılı kart oluşturma sürecinin sonunda müşterimize bildirim gönderilmektedir. Kart oluşturuldu bildiriminden sonra Mobil Temassız Ödemeler menüsünde “Varsayılan Kart”ınız açılmakta ve günlük işlem limiti 5.000 TL seçili olarak gelmektedir. Kart limiti 5.000 TL altında ise bu limit daha aşağıda olacaktır.
•    İşlem esnasında; ödeme için İşCep’i açmanıza veya İşCep’e login olmanız gerekmemektedir. Bununla beraber cihazınızın tuş kilidi kapalı, cihaz uykuda ise ödeme gerçekleşmez. Cihazınızın tuş kilidini açarak işlem yapabilirsiniz
Mobil temassız kartınızın telefonunuza anında yüklenmesi ile hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. 750 TL altındaki mobil temassız alışverişlerinizi şifresiz olarak, 750 TL ve üzerindeki mobil temassız alışverişlerinizi ise POS cihazı üzerinden mobil temassız özelliği kazandırdığınız kartınızın kart şifresini girerek tamamlayabilirsiniz.



İlgili etiketler : Maximum, Mobil Ödeme, Yemassız Ödeme, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Mart 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Mart 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2023
  • Trafik

    : 364

Benzer Kampanyalar