Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile Haziran Ayında Market Harcamanıza 400 TL Hediye

  • 11 ay önce eklendi
  • 309 defa incelendi
1 Haziran - 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 40 TL, dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 400 TL MaxiPuan kazanın!

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kazanılan MaxiPuan’lar 6 Temmuz 2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2023’dür. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir.



İlgili etiketler : Maximum, Market, Hediye Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Haziran 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Haziran 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Temmuz 2023
  • Trafik

    : 309

Benzer Kampanyalar