Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile E-Ticaret Harcamalarınıza 200 TL MaxiPuan Hediye

  • 1 yıl önce eklendi
  • 517 defa incelendi
Çiçeksepeti, Hepsiburada, Pazarama Online Alışveriş ve Market Siparişi, Morhipo, N11 ve Trendyol'dan 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Maximum kredi kartınız ile tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişten itibaren 40 TL, toplam 200 TL MaxiPuan! 

Katılmak için Maximum Mobil’de ya da İşcep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

MaxiPuanlarınız 14 Ekim 2022 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Kasım 2022’dir. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.



İlgili etiketler : Maximum, Maximum Kampanyaları, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Morhipo, N11, Trendyol,

Kampanya Sahibi

Maximum

İlişkili Marka

TrendyolHepsi Burada

Benzer Kampanyalar