Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile 5.000 TL E-Ticaret Alışverişinde 500 TL İndirim

  • 1 yıl önce eklendi
  • 556 defa incelendi
20 Ocak’a kadar ilk alışverişimden önce İşCep’ten veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılırım, seçili e-ticaret firmalarından 5.000 TL’lik ilk alışverişimde 500 TL indirim kazanın...

9-20 Ocak 2023 tarihleri arasında e- ticaret alışverişinizden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, Maximum Kart’ınızla Çiçeksepeti, Hepsiburada, Morhipo, n11, Pazarama Online Alışveriş ve Trendyol'dan, tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 500 TL indirim kazanın!

Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri en fazla 500 TL indirim kazanabilir ve kampanyadan yalnızca 1 adet 5.000 TL ve üzeri işleminden yararlanabilir. Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacaktır. Kampanyada indirim kazanan işlemin iptali veya değişikliği nedeniyle kısmi ya da tüm ödemenin iadesi durumunda, kazandırılan indirim iptal edilecektir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için mutlaka işlem öncesinde Maximum Mobil'den veya İşCep'ten kampanyaya katılım yapılması gerekmektedir. Minimum sepet tutarı 5.000 TL olmalıdır. Kampanyaya yalnızca İş Bankası sanal POS'undan yapılan işlemler dahildir.



İlgili etiketler : Maximum, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Morhipo, N11, Trendyol,

Kampanya Sahibi

Maximum

İlişkili Marka

TrendyolHepsi Burada

Benzer Kampanyalar