Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile 1.000 TL E-Ticaret Harcamanıza 100 TL Hediye

  • 2 yıl önce eklendi
  • 595 defa incelendi
E-ticaret alışverişinde 100 TL MaxiPuan kazandıran işte benim Maximum'um!

Maximum ile seçili e-ticaret sitelerinden 15 Ekim-5 Kasım 2021 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 1000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 100 TL MaxiPuan Hediye...

Kampanya Pazarama, Gittigidiyor, sahibinden.com, Hepsıburada, ıncehesap.com, n11, 3dörtgen, Trendyol, Çiçeksepeti, E-reyon, Morhıpo, Apple, Artı bilgisayar, gürgençler, Mediamarkt, Monster notebook, Teknosa, Vatan bilgisayar, e ticaret sitelerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kazanılan MaxiPuanlar 23 Kasım 2021 tarihinde yüklenecektir, son kullanma tarihi 3 Aralık 2021’dir. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri azami 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanyaya bireysel nitelikli Maximum kredi kartları dahildir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya kapsamındaki alışveriş başka kampanyalarda geçerli sayılamaz. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. 15 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında geçerli Pazarama %10 MaxiPuan Kampanyası kapsamında gerçekleştirdiğiniz alışveriş bu kampanya kapsamında geçerli sayılmayacaktır. Her bir alışveriş bu kampanyalardan sadece biri için değerlendirilecek ve yüksek tutarlı kampanya kapsamında MaxiPuan yüklemesi yapılacaktır.



İlgili etiketler : Maximum, Hediye Puan, Online Alışveriş,

Kampanya Sahibi

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ekim 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Ekim 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 5 Kasım 2021
  • Trafik

    : 595

Benzer Kampanyalar