Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum Ekim Ayı Kazandıran Dörtlü Kampanya!

  • 3 yıl önce eklendi
  • 491 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 2 incelemede 5 puan almıştır.
1 - 10 Ekim 2020 tarihleri arasında e-ticaret, giyim&kozmetik, market sektörlerinin her birinde ve Yemeksepet’inde tek seferde 150 TL ve üzeri harcama yapın 100 TL MaxiPuan kazanın!

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kampanya kapsamında; e-ticaret, giyim&kozmetik, market sektörlerinin her birinde ve Yemeksepet’inde tek seferde 150 TL ve üzeri en az 1 adet alışveriş yapılması gerekmektedir. 4 kategorinin de her birinde tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişin tamamlanmasının ardından 100 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Kazanılabilecek azami MaxiPuan tutarı 100 TL’dir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Yemeksepeti kategorisi kapsamında yapılacak ödemelerde; Maximum Mobil uygulaması üzerinden ve Yemeksepetinin kendi internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden verilecek yemek siparişleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınacaktır.

MaxiPuanlarınız 16 Ekim 2020 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 26 Ekim 2020 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.


İlgili etiketler : Maximum, maximum Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ekim 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Ekim 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 10 Ekim 2020
  • Trafik

    : 491