Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

MasterCard'lılara Uber ile İlk 2 Yolculuk 25'er TL'ye Kadar Ücretsiz!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1653 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 3,23 puan almıştır.
Şehirlere güvenilir ve konforlu ulaşım çözümleri sunan teknoloji platformu Uber, mobil uygulama aracılığı ile ayağınıza gelen şoförlü araç hizmetidir.

Uber mobil uygulamasını akıllı telefonlarınıza yükleyip, MasterCard®’ınızla üye olduktan sonra kişiye özel kampanya kodunuzla uygulamayı aktive etmeniz halinde ilk 2 yolculuğunuz 25’er TL’ye kadar ücretsiz olacaktır.

MasterCard® sahiplerine özel, 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek bu ayrıcalıklı kampanyadan yararlanabilmek için kampanya kodunuzu bu sayfadan hemen indirebilirsiniz. İndirdiğiniz kod ile Uber uygulamasını aktive edebilirsiniz.    

Dünyada 310şehirde, 57 ülkede Uber uygulaması ile telefonunuzdan tek bir dokunuşla araç çağırıp yolculuk ücretini sisteme kayıtlı kredi kartınızla kolayca deyebilirsiniz.

Gideceğiniz yerin adresini uygulama üzerinden girebilir, tahmini yolculuk ücretini görebilir ve yolculuk sonunda şoförü puanlayabilirsiniz. Dilerseniz tahmini varış süresini yolculuk esnasında güvenlik amaçlı yakınlarınızla paylaşabilir, arkadaşlarınızı yolculuğa davet ederek uygulamanın içinden ücret bölüşümü yapabilirsiniz.

Sisteme kaydolan tüm şoförlerin sabıka kaydı ve araçlarını kontrol edip yolcuların güvenliğini sağlayan Uber, İstanbul’da 4 farklı ürünle hizmet vermektedir. uberGO ekonomik sedan bir araç, uberXL Vito benzeri 6-8 kişilik geniş bir araç, uberBlack ise lüks binek araçlardır.Bunlara ek olarak Uber'den ticari taksi de çağırabilirsiniz.


İlgili etiketler : Mastercard, Uber, Seyahat, Kampanya,

Kampanya Sahibi

MasterCard
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Haziran 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Haziran 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 1653