Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Lukoil Taraftar Kart Plus Üyelerine Asistans Hizmeti Hediye

  • 5 yıl önce eklendi
  • 510 defa incelendi
  • Puan : star star star 9 incelemede 3,33 puan almıştır.
Lukoil Taraftar Kart Plus Üyeliği Kazandırıyor!

6 Ağustos - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında Lukoil Taraftar Kart Plus üyesi olan ilk 10.000 kişiye yıl sonuna kadar asistans hizmeti ücretsiz.

Kampanya Detayı:
  1. Kampanyaya sadece Taraftar Kart üyesi LUKOIL istasyonlarında, Taraftar Kart Plus üyelerince akaryakıt ve alışverişi gerçekleştiren müşteriler için geçerlidir.
  2. Taraftar Kart üyeleri ayda 201 litre üzerinde alım gerçekleştirdikleri taktirde, Taraftar Kart Plus üyeliği koşulunu yerine getirerek terfi eder ve hem benzinde hem de motorinde %4 anında indirim kazanmaya başlarlar. Bunun yanında Taraftar Kart Plus üyeliğini kampanya dönemi boyunca devam ettiren müşteriler asistans hizmetinden de herhangi bir bedel ödemeden faydalanabilirler. Ancak bu ücretsiz hizmet, Taraftar Kart Plus üyeliğini devam ettiren ilk 10.000 Taraftar Kart Plus üyesi faydalanabilir.
  3. Ücretsiz asistan paketi detayı şu şekildedir:
  4. a- Ücretsiz Yaz ve Kış 26 nokta Check-up bakım. (Bakım sonrası parça değişim, tamir ihtiyaçlarında indirim imkanı sağlanır.)
    b- Ücretsiz Lastik rotasyonu işlemi. (Lastik ömrünü uzatmak için ön lastiklerin arkaya, arka lastiklerin öne getirilmesi.)
    c- Ücretsiz bir dönem lastik saklama hizmeti. (İndirimli 4 adet lastik alımı veya ikinci dönem indirimli lastik saklama hizmetinden yararlanma şartı ile. )
  5. Kampanyada verilecek olan asistans paketi sadece binek ve hafif ticari araçlar için geçerlidir. Minibüs, otobüs, kamyonet , kamyon, traktör ve diğer orta ya da ağır ticari araçlar kampanya koşullarını gerçekleştirse bile verilecek hizmetten yararlanamayacaktır.
  6. Kampanya 6 Ağustos 2019 – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında geçerlidir.
  7. LUKOIL, kampanyada sunulan destek hizmetinin ücretsiz sağlanmasından sorumludur.
  8. Hizmetin alımı sırasında oluşacak sorunlardan ve hizmet sonuçları ile ilgili durumlardan hizmeti verecek olan tedarikçi firma sorumludur.
  9. Elde edilen kullanım hakkı başkasına devredilemez , bir kereden fazla kullanılamaz farklı bir indirim/kampanya ile birleştirilemez. Bu hak 31 Aralık 2019 Saat 16:00 ya kadar geçerlidir.
  10. Ücretsiz asistan hizmeti elde eden Taraftar Kart Plus üyelerine, LUKOIL tarafından bilgilendirme SMS ‘i atılır. Taraftar Kart Plus üyesi SMS ‘de yer alan kampanya için özel hazırlanmış çağrı merkezini arayarak hizmet için randevu işlemini gerçekleştirebilir. Bu noktada kampanyaya katılanların ad, soyad ve taraftar kart numaralarının tedarikçi firma ile paylaşılmasını peşinen kabul etmiş sayılır.
  11. Kampanya LUKOIL tarafından düzenlenmekte olup, istediği an kampanyayı sonlandırma veya şartlarını değiştirme hakkına sahiptir.



İlgili etiketler : Lukoil, Lukoil Taraftar Kart, Lukoil Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Lukoil Petrol
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Ağustos 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Ağustos 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2019
  • Trafik

    : 510

Benzer Kampanyalar

  • Total Petrol Total'de Paraf Kart'lılara 150 TL ParafPara Hediye

    Total'de Paraf Kart'lılara 150 TL ParafPara Hediye

    1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Paraf üyesi TotalEnergies ve M Oil istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da oto...
    1 Nisan 2024253 defa incelendi
  • Total Petrol Total'de Maximum'a Özel 150 TL MaxiPuan Hediye!

    Total'de Maximum'a Özel 150 TL MaxiPuan Hediye!

    16 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında TotalEnergies istasyonları ve İş Bankası işbirliği ile gerçekleştirilecek bu kampanya çerçevesinde, Maximum anlaşmalı istasyonlarımızdan fark...
    17 Şubat 2024439 defa incelendi
  • Shell Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 200 TL MaxiPuan Hediye!

    Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 200 TL MaxiPuan Hediye!

    1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine...
    1 Nisan 2024165 defa incelendi