Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Lipton Ice Tea'den Buz Gibi Şakalar

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3219 defa incelendi
  • Puan : star star star 82 incelemede 2,55 puan almıştır.
Lipton Ice Tea “Hararet Matik” ile arkadaşlarınıza uzun süre unutmayacakları bir şaka yaparken aynı zamanda tıka basa Lipton Ice Tea dolu bir buzdolabı kazanabilirsiniz.


Tüketicilerine farklı lezzet deneyimleri yaşatan Lipton Ice Tea, bu kez internet üzerinden oynanabilen eğlendirici ve bir o kadar da şaşırtıcı bir uygulama ile karşımıza çıkıyor. Hararetinizi dindirirken en büyük tercihiniz olan Lipton Ice Tea, bu sefer de  “Hararet Matik” ile yaşattığı heyecanla hararetinizi artıracak.

Lipton Ice Tea’nın facebook sayfası üzerinden yürüttüğü “Hararet Matik” uygulamasına girerek arkadaşlarınıza telefon şakaları yapabilir, onların hararetini bir anda yükseltebilirsiniz. Büyük taklit ustası İsmail Baki Tuncer'in efsane tiplemelerinden İlker Tahsin, Erman Teroğlu, George Arkın, Lazkopat tiplemeleri ya da hepsinden biraz bulacağınız Kombomiks’den dilediğinizi seçerek arkadaşlarınıza unutamayacağı bir anı hediye edebilirsiniz. Aynı zamanda her şakaladığın arkadaşınla birlikte çekilişe katılmaya hak kazanıp tıklım tıklım Lipton Ice Tea dolu bir buzdolabına da sahip olabilirsiniz.

Bu eğlenceli oyuna Facebook’tan Lipton Ice Tea (facebook.com/liptonicetea) sayfası üzerinden  “Hararet Matik” uygulamasına giren herkes katılabiliyor. Teknolojik olarak kullanımı oldukça kolay olan uygulamayı başlatmak için, şaka yapacak kişinin karşı tarafın cep telefonunu biliyor olması yeterli. Tamamen ücretsiz olan oyunda herkes her gün dilediği üç arkadaşına şaka yapabiliyor. Arkadaşınız şakalanırken siz de bu şakayı dinleyerek eğlenceye ortak olacaksınız. Eylül ayında başlayan Lipton Ice Tea ile “Hararet Matik” şaka oyununun heyecanı, Ekim ayı sonuna kadar sizleri bekliyor.




İlgili etiketler : Lipton Ice Tea, Lipton Ice Tea Facebook, Hediye, Hararet Matik, Şaka Oyunu,

Kampanya Sahibi

Lipton Ice Tea
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2012
  • Trafik

    : 3219

Benzer Kampanyalar