Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Lescon Yeni Yıl Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1019 defa incelendi
  • Puan : star star star 6 incelemede 2,83 puan almıştır.
Yeni yıl hediyen Lescon'dan!

"Sporda motivasyon benim işim" diyorsan, 3 arkadaşını etiketle ve onlara motivasyon cümleni yaz. Beğendiğin ürünün linki ile yorum olarak paylaş. Lescon'dan beğendiği hediyeyi kazanacak 5 kişiden biri sen ol!

Yarışma Detayı:
1. Lescon Facebook yarışması 25 Aralık 10:00 ve 27 Aralık 2015 00:00 saatleri arasında www.facebook.com/lesconturkiye adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.
2. Yarışmaya katılımın geçerli olabilmesi için öncelikle yarışmaya katılınacak olan Lescon sayfasının takip edilmesi, 25 Aralık 2015 Cuma günü saat 10:00'da sayfada paylaşılacak yarışma sorusuna 27 Aralık 2015 Pazar günü saat 00:00’a kadar yorumunu yarışma metninde belirtilen şartlara uygun şekilde paylaşılması gerekmektedir. Yorumlar arasından Lescon jürisinin seçeceği 5 kişi Lescon’dan yarışma görselleri arasından seçtiği ürünü kazanacaktır.
3. Katılımcılar cevaplarını Lescon Facebook sayfasında Lescon tarafından paylaşılacak yarışma postunun altına yorum yoluyla vereceklerdir. Duvarda veya başka paylaşımlara verilecek cevaplar göz önünde bulundurulmayacaktır.
4. Yarışmanın tüm hakları Lescon’da saklıdır.
5. Belirtilen tarihler arasında yayınlanan yarışma görselindeki soruya yanıt veren kişiler yarışmaya katılmış sayılır. Sorumuza cevap verenler arasından Lescon jürisinin seçtiği ve beğendiği 5 kişi  yarışma görselleri arasından seçtiği ürünü kazanacaktır. Kazanan kişiler Lescon jürisi tarafından belirlenecektir.
6. Yarışmaya Lescon ve paydaşlarının çalışanları katılamaz.
7. Lescon, yarışma katılımcıları içinden uygunsuz ya da şüphe uyandıran profilleri eleme ve dilediğini seçme hakkına sahiptir.
8. Yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek ve ayrıca Facebook platformunda oluşabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul edilmemektedir. 9. Yarışma kurallarına uyarak en uygun yorumu Facebook sayfasında yarışma metni ve görselinin altına yorum olarak cevap verenler arasında seçilecek 5 kişi 28 Aralık 2015 Pazartesi günü 12:00'de açıklanacaktır.
10. Kazanan kişiler, iletişim bilgilerini yarışmaya katıldıkları platform üzerinden Lescon Facebook sayfasından (www.facebook.com/lesconturkiye) Lescon sayfasından özel mesaj yolu ile ulaştırmalıdır.
11. Her kullanıcı sadece 1 kez ödül kazanabilir.
12. Bilgilerini eksik ya da yanlış ilettiği tespit edilen kullanıcı hediye kazanamaz.
13. Kazanan kullanıcılara hediyesi kargo yoluyla gönderilecektir.
14. Yarışma boyunca, yarışma gidişatını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazandığı tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcının kazandığı ödülü hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.
15. Bu kampanya, hiçbir şekilde Facebook tarafından düzenlenmemekte ve Facebook'un sponsorluğunda yapılmamakta olup Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
16. Yarışmaya sadece Türkiye sınırları içerisinden katılınabilinir, yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar. Kazansalar bile ödülleri gönderilmez. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
17. Yarışmaya katılan herkes, yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
18. Lescon, kampanya koşullarını önceden bildirim yapmaksızın değiştirme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Lescon, Lescon Yarışma, Yılbaşı Yarışması, Yılbaşı 2016, Yılbaşı Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Lescon
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Aralık 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 27 Aralık 2015
  • Trafik

    : 1019

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024245 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024975 defa incelendi