Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Lay’s, Ruffles, Doritos ve Ceetos Alana Dondurma Hediye

  • 11 yıl önce eklendi
  • 4020 defa incelendi
  • Puan : star star star 429 incelemede 3,1 puan almıştır.
Ceetos mu dondurma mı?

Bu yaz Lay’s, Ruffles, Doritos, Ceetos alan dondurma da kazanıyor...

1 Haziran – 31 Ekim 2013 tarihleri arasında Lay’s, Ruffles, Doritos ürünlerinin midi boy paketlerinden ve Cheetos ürünlerinin midi ve aile boy paketlerinden çıkan Dondurma Lira kuponları ve bedava Rocco Klasik Lolipop kuponları için geçerli olacaktır. 31 Ekim 2013 tarihinden sonra satış noktasına getirilen Dondurma Lira kuponları ve bedava Rocco Klasik Lolipop kuponları geçerli değildir.

Ambalajı yırtılan kuponlar geçersizdir.

Paket içerisinden çıkan kuponlar 0.50 TL, 1 TL Dondurma Lira ve Bedava Rocco Klasik Lolipop kuponları olacaktır.

Katılımcılar paket içerisinden çıkan “bedava Rocco Klasik Lolipop” kuponunu üzerinde yazan bedelsiz ürünü alacak şekilde ve Dondurma Lira kuponlarını üzerinde yazan miktar karşılığını (TL ve KDV dahil) süpermarket ve hipermarket harici kampanyaya katılan satış noktalarında, aşağıda belirtilen şekilde kullanabilirler. Dondurma Lira kuponu para yerine geçmez, nakit olarak kullanılamaz, karşılığı nakit (Türk Lirası veya Döviz ) olarak talep edilemez. Kullanım sonunda para üstü verilmez.

Dondurma Lira kuponu karşılığında satış noktalarından sadece paketli dondurma ürünleri alınabilir, diğer ürün kategorilerde kupon geçerli değildir.

Satış noktası Dondurma Lira kuponu karşılığında alınabilecek paketli dondurma ürünlerin fiyatını serbestçe belirleme hakkına sahiptir.

Frito Lay gerekli gördüğü takdirde, yukarıda belirtilen ürün kategorisini değiştirme hakkına sahiptir.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.

Frito Lay çalışanları, taşeronları, sözleşmeliler, distribütörleri ve bu kampanyanın hazırlanması ile iştigal eden tasarımcılar, reklamcılar bu kampanyaya katılamaz . Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.

Hediyeler kampanyaya katılan satış noktalarında bulunan stoklarla sınırlıdır.

Otomatik kupon atımı nedeniyle paketler boş çıkabilir ya da paketlerden başka bir promosyona ait kupon çıkabilir.

Kampanyada yer alan hediyelerin tüketici hakları ile ilgili her türlü sorumluluğu; üretici ve ithalatçı firmalara aittir. Frito Lay’in bu konularda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Frito Lay, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.Ayrıca bu kampanya gerekli görülmesi durumunda herhangi bir neden göstermeksizin Frito Lay tarafından durdurulabilir veya sona erdirilebilir. Kampanyaya ilişkin değişiklikler www. tytz.com web sayfası üzerinden duyurulacaktır.

Frito Lay Gıda San ve Tic.A.Ş., şüpheli bulunan durumlarda kupon ve boş paket ibrazı ve/veya hangi noktadan ürün alındığı gibi bilgileri sorma hakkına sahiptir. Frito Lay teyit için talep edilen bilgi ve belgelerin ibraz edilmediği veya şüpheli bulduğu durumlarda hediye vermeme hakkını saklı tutar.


İlgili etiketler : Ceetos, Lay’s, Ruffles, Doritos, Kampanya, Dondurma,

Kampanya Sahibi

Doritos
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 29 Temmuz 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2013
  • Trafik

    : 4020