Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Lay's 1 kg Altın Patates Ödüllü Slogan Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 3464 defa incelendi
  • Puan : star star star 101 incelemede 3,21 puan almıştır.
Yeni Lay's in tadını kim tahmin eder?

Acaba Lay's in yeni tadı ne?  Bilebilecekmisin?

Lays.com.tr'ye gir tahminini ve en yaratıcı sloganı yaz, tam 1 kg Altın Patates Kazan.


15 Ocak 2016 tarihine kadar geçerli olacak yarışmada Lays.com.tr'de bulunan ilgili alana ad, soyad, adres bilgileri ve yeni tat tahminleri  ile birlikte yaratıcı sloganlarını 160 karakteri geçmeyecek şekilde yaz. Jürinin seçeceği “en yaratıcı” sloganı paylaşan katılımcıya bir adet bir kilo ağırlığında altına karşılık gelen 18 ayar patates şeklinde altın verilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Yarışmaya 09.11.2015 (saat:00.01) - 15.01.2016 (saat:23.59)tarihleri arasında www.lays.com.tr  web sitesinde (ücretsiz) bulunan  ilgili alana ad, soyad, adres bilgileri ve yeni tat tahminleri  ile birlikte yaratıcı sloganlarını 160 karakteri geçmeyecek şekilde yazılarak katılabilinir.
  • Yarışma sonuçları 20.01.2016 tarihinde www.lays.com.tr  adresinde açıklanacaktır.
  • Yarışma “Yeni tadı tahmin et, en yaratıcı sloganı paylaş, bir kilo altın patatesi kazan” formatında olacak.
  • Yarışmanın kazananı sadece paylaştığı sloganın yaratıcılığı kriterine göre belirlenecek ve bu kazanma kriteri, yarışma ile ilgili duyurularda yer alacaktır.  Jüri başvurular arasından “en yaratıcı” sloganı paylaşan katılımcıyı seçecektir. Doğru veya yanlış tat tahmini yapan herkes yarışmaya dahil edilecektir. 
  • www.lays.com.tr  katılımında ad, soyad ve adres bilgilerinden her hangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir.
  • Yarışma ikramiyesi olarak bir adet bir kilo ağırlığında altına karşılık gelen 18 ayar patates şeklinde altın verilecektir.
  • İkramiyenin son teslim tarihi 30.04.2016’dır.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
    Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve Yeşim Özgür Kampanya Evi çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez.
  • Frito Lay yarışma boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcının o güne kadarki bütün yarışma verilerini, hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Frito Lay, herhangi bir zamanda yarışma katılım koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
  • Yarışmaya ilişkin değişiklikler www.lays.com.tr internet adresinde duyurulacaktır.
  • Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  • Katılımcıların yarışmaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle, Frito Lay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Yarışmanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından,telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında İnternet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek hertürlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden,elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuşe-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan,yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamakkaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı,hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, yarışmada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresininzarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile yarışma uygulamasının zarar görmesinden, Frito Lay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Frito Lay katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmalarısırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Katılımcılar, bu yarışmaya katılmakla, yarışmaya katılım amacıyla paylaştıkları bilgilere ilişkin olarak telif, kullanım ve her türlü vasıta ile yayma hakkını, dünya çapında, daimi olarak, Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş.’ye, iştiraklerine, bağlı şirketlerine, bölümlerine, haleflerine ve onun idaresinde olanlara ve iznine tâbi olanlara vermektedir. Katılımcılar, yükledikleri gönderi ve diğer materyallerin Frito Lay Türkiye tarafından herhangi bir amaçla süresiz olarak kullanılmasına izin verdiğini, kullanımdan dolayı hiçbir şekilde dava açmayacağını ve herhangi bir talepte bulunmayacağını kabul eder. Katılımcılar yarışmaya katılıp tarif ve fotoğraflarını yüklemekle bu hususu peşinen kabul etmiştir.  Katılımcılar, söz konusu bilgiler üzerinde herhangi bir kanun veya düzenleme gereği, sahip olabilecekleri her türlü haktan gayrı kabili rücu feragat etmektedirler.
    Katılımcılar yarışmaya yalnızca kendileri adına katılabilirler. Başkasının adına katılım yapılamaz.
    Yarışmaya katılan herkes yukarıda belirtilen Katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.
  • Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
    Bu kampanya MPİ’nin 15.09.2015 tarih ve 24951361-255.05.02/2736-6689 sayılı kapsam dışı izni ile düzenlenmiştir.



İlgili etiketler : Lay's, Lay's Yarışma, Slogan Yarışması, Altın Patates, Yarışma, Altın Patates Ödullü Cips,

Kampanya Sahibi

Lays
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Aralık 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Ocak 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ocak 2016
  • Trafik

    : 3464

Benzer Kampanyalar