Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kotex ile Kuralını Paylaş, Demet Evgar ile Aynı Skeçte Oyna - Kurallarikaldir.com

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2531 defa incelendi
  • Puan : star star star 79 incelemede 3,33 puan almıştır.
Yeni Kotex özel günlerinde kendine koyduğun  kuralları kaldırmak için Yanında 

Hadi hemen kuralını Paylaş, Demet Evgar'la aynı skeçte oynama şansını kaçırma.

Kotex yeni yarışması ile kurallarikaldir.com internet sitesinden 30 Haziran 2014 tarihine kadar kadınların özel günlerinde yaşadıkları durumlarıyla ilgili en fazla 250 karakterden oluşan kurallarını paylaşanlar arasında jüri tarafından beğenilen 3 kural sahibi, paylaştığı kurala çekilecek skeçte Demet Evgar ile birlikte rol alacaktır. 

Kampanya Detayı:
1. ww.kurallarikaldir.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanya 13.05.2014(00.01)-30.06.2014(23.59) tarihleri arasında Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2. Kampanya tarihleri arasında www.kurallarikaldir.com internet sitesine girip (ücretsiz) kadınların özel günlerinde yaşadıkları durumlarıyla ilgili en fazla 250 karakterden oluşan kurallarını yazdıktan sonra karşılarına çıkan katılım formunu eksiksiz dolduran kullanıcılar kampanyaya katılacaklardır. Kampanya sonunda yazılan kurallar kampanya konusuna uygunluk, akıcılık, yaratıcılık bakımından Jüri (Caner Kırateli/Kotex marka müdürü, Duygu Çetin/Kotex marka müdür yardımcısı, Hazal Kantman/Kotex marka müdür yardımcısı, Tuba Çağan/Ogilvy Kreatif Ajans yetkilisi, Ali Serhat Ünal/Ogilvy Kreatif Ajans yetkilisi) tarafından değerlendirilecek ve 3(üç) kural kazanan olarak belirlenecektir. Seçilen 3(üç) kurala skeçler çekilecektir. Bu seçilen 3(üç) kural arasından jüri oylaması sonrasında en yüksek puanı alarak birinci belirlenen kuralı yazan katılımcı Demet Evgar ile aynı skeçte oynama hakkı kazanacaktır.
3. Yarışmaya sunulan eserlerden yetkililerce yapılacak incelemede yarışma ana temasına uygun dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan kurallar yarışmaya esas alınacaktır.
4. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
5. Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, Kimberly Clark Tüketim Malları San. Ve Tic. A.Ş. kullanıcıların ad, soyad ve kişisel bilgileri için kullanım hakkına sahip olur.
6. Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Kimberly Clark Tüketim Malları San. Ve Tic. A.Ş. sorumlu değildir.
7. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Kimberly Clark Tüketim Malları San. Ve Tic. A.Ş.katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları bilgilerini teyit etme hakkını saklı tutar.
8. Kimberly Clark Tüketim Malları San. Ve Tic. A.Ş. katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Kimberly Clark Tüketim Malları San. Ve Tic. A.Ş. ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
9. Jüri değerlendirmesi 01.07.2014 tarihinde yapılacak olup kazananlar, 30.07.2014 tarihinde www.kurallarikaldir.com sayfası üzerinden duyurulacaktır.
10. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
11. Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
12. Kampanyaya Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
13. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
14. Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
15. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
16. Kazanan talihliye sadece skeçte oynama fırsatı verilecektir. Skecin çekileceği yere kadar olan ulaşım, konaklama vb. hizmetler ve özel harcamalar kazanan talihliye aittir. İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
17. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
18. Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
19. Yarışma neticesinde kazananlar, isimlerinin ve yazdıkları kuralların Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. sayfası aracılığıyla açıklanmasını, Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş.’ye ait tüm mecralarda izin alınmaksızın yayınlanmasını ve bununla ilgili herhangi bir hak iddia etmeyeceğini peşinen kabul etmiş sayılır.
20. Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. sorumlu değildir.
21. Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
22. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
23. Bu kampanya Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresinin 09.05.2014 tarihli ve 58259698-255.05.02/1527-3916 sayılı izni ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
24. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılacaktır. Kimberly Clark Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
25. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



İlgili etiketler : Kurallarikaldir.com, Kotex, Yarışma, Demet Evgar,

Kampanya Sahibi

Kotex
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Mayıs 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2014
  • Trafik

    : 2531

Benzer Kampanyalar

  • Mondi MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması Başladı! Anneler Günü'nü hem birlikte kutlamak hem de annelerimize olan sevgimizi herkese duyurmak, ona bu özel günde harika bir hediye verebilmek için ...
    30 Nisan 2024136 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024346 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024168 defa incelendi