Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Knorr Fırında Tavuk Çeşnilerini Beğenmezseniz Paranız İade

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1710 defa incelendi
  • Puan : star star star 97 incelemede 2,55 puan almıştır.
Fırında Tavuk Çeşnilerimizin lezzetine o kadar güveniyor ki, beğenmezseniz paranızı iade ediyor.

Türkiye’nin lezzet ustası Knorr, çeşni konusundaki iddiasını yeni kampanyasıyla ortaya koyuyor. Fırında tavuk çeşnileriyle lezzet tutkunlarına birbirinden farklı alternatifler sunan Knorr, 15 Mayıs 2015 tarihine kadar satın alınan Knorr Fırında Tavuk Çeşnilerini deneyip memnun kalmayanlara paralarını iade ediyor.

Knorr Fırında Tavuk Çeşnileri Acılı&Baharatlı, Baharatlı&Sarımsaklı, Dağ Kekikli&Susamlı, Kekikli&Fesleğenli, Mangalda Kanat Lezzeti ve Mangal Lezzeti çeşitlerinin birer adeti için geçerli olan kampanya 15 Mayıs 2015 tarihine kadar devam ediyor.

Kampanya Koşulları;
1. Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi para iade kampanyası (“Kampanya”) Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No. 13 Ümraniye İstanbul adresinde yer alan Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. ve Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merkezi. No.15 D.39 Mecidiyeköy - Şişli / İSTANBUL adresinde bulunan U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. (“U2”) tarafından gerçekleştirilmektedir.
2. Kampanya 15 Ocak 2015(00.01 TSİ) –15 Mayıs 2015(23.59 TSİ)“leri arasında gerçekleşecektir. Kampanyaya katılım saatinin belirlenmesi hususunda U2’nun saati geçerli saat olarak kabul edilmekte olup, bu saat dünyanın her yerinde geçerli olan Greenwich ortalama zamanına (GMT) göre esas alınan Türkiye saatidir (GMT+2).
3. Kampanyaya dahil ve dolayısıyla para iadesine konu ürünler; Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Acılı&Baharatlı, Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharatlı&Sarımsaklı, Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Dağ Kekikli&Susamlı, Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Kekikli&Fesleğen Otlu Çeşni, Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Mangalda Kanat Lezzeti ve Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Mangal Lezzeti olmak üzere 6 çeşittir.
4. Kampanya tarihleri arasında Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi ürünlerinden herhangi birini alan ve ilgili ürünü kullandıktan sonra herhangi bir nedenle üründen memnun kalmayan tüketiciler her ürün çeşidinden en fazla 1 adet olmak üzere toplamda 6 adet ürün tutarını talep edebilecekler ve işbu katılım koşullarındaki şartları tam ve eksiksiz yerine getirmeleri halinde ödemiş oldukları bedeli iade alabileceklerdir.
5. Ürünlerin tutarının iade edilebilmesi için www.herkessofraya.com sitesindeki iade formunun ad, soyad, kimlik bilgileri, e-mail, cep telefonu, banka hesap numarası ve adres bilgileri ve formda yer alan tüm sorular ile birlikte doğru ve eksiksiz doldurularak ürün ambalajı/paketleri ve ürünlerin satın alındığını gösteren alışveriş belgesi(fiş ve/veya fatura) ile birlikte 31 Mayıs 2015 tarihi saat 18:00 TSİ’ye kadar ulaşacak şekilde U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merkezi. No.15 D.39 Mecidiyeköy - Şişli / İSTANBUL adresine karşı ödemeli kargo yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamındaki iade talebi iletilen ürünlerin 15 Ocak 2015(00.01TSİ)-15 Mayıs 2015(23.59TSİ) tarihleri arasında satın alınmış olması gerekmektedir. Bu tarihler arasında satın alındığı alışveriş belgesi(fiş-fatura) ibrazı ile ispat edilemeyen ürünler için iade yapılmayacaktır.
6. 31 Mayıs 2015 tarihinden sonra ulaşacak kargolar kabul edilmeyecek ve teslim alınmayacaktır. Kargoda yaşanacak gecikmelerden ve belirtilen tarihten sonraki gönderimlerin teslim alınmamasından dolayı Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. veya U2 sorumluluk kabul etmez.
7. Ürün ulaştıktan ve gerekli katılım koşullarının tam ve eksiksiz yerine getirildiği Unilever ve U2 tarafından onaylandıktan sonra, fiş-faturadaki KDV dahil ürün tutarı, tüketicilerin belirtmiş olduğu banka hesabına U2 tarafından 3 iş günü içerisinde yatırılacaktır. Banka hesap numarasında yanlışlık veya eksiklik olması nedeniyle para iadesinin gerçekleşmemesi halinde Unilever ve/veya U2’nun herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır
8. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, internete bağlantı ücreti katılımcıya aittir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için herhangi bir ticari koşul aranmamaktadır



İlgili etiketler : Knorr Fırında Tavuk Çeşnileri, Knorr, Knorr Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Knorr
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1710