Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kentplaza AVM'den Alışverişe 25 TL Yakıt Hediye

  • 5 yıl önce eklendi
  • 723 defa incelendi
  • Puan : star star star 8 incelemede 3,38 puan almıştır.
Kentplaza'da alışveriş yapan kazanmaya devam ediyor.

Konya KentPlaza Alışveriş Merkezi'nden 12-13-14 Temmuz tarihlerinde saat 12.00-20.00 arasında 300 TL ve üzeri alışveriş yapan Kentcardlı ziyaretçilerimiz Opet-Biberci Petrol'den 25 TL'lik akaryakıt kazanıyor.

Kampanya Detayı:
1.Kampanya 12.07.2019 / 13.07.2019 / 14.07.2019 tarihlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
2.Kampanyadaki çekiliş hakkına katılım aynı gün içerisinde en fazla 4 farklı mağazadan (Konya Kentplaza AVM içerisinde bulunan ATM’lerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, şans ve talih oyunu harcamaları, hediye çeki ile yapılan alışverişler, Turkcell, Vodafone, Türk Telekom mağazalarından yapılan fatura ödemeleri ve Kuyum Mağazaları PoçanGold, Özboyacılar, Altınbaş ve Blue diamondalışverişleri hariç) 300 TL ve üzeri yapılan alışverişler için geçerlidir.
3.Kentcard sahibi ziyaretçiler 300 TL ve üzeri alışverişlerde kampanyadan 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Kampanyadaki çekiliş hakkına katılım, katılımcıların danışma noktasına giderek alışverişlerini TC numaralarını ibraz ettirmesi ve kayıt yaptırması ile gerçekleşecektir.
4.Katılımcılar, kampanyaya aynı gün içerisinde yalnızca 1 defa katılım hakkına sahiptir.
5.Kampanyaya yalnızca aynı gün içerisinde yapılan alışverişler dahil edilebilir. Farklı günlerde yapılmış olan fişler kampanya dahil edilmeyecektir.
6.Fiş ve faturasını ibraz eden ziyaretçilerimiz Biberci Petrol (Opet) istasyonunda geçerli olan 25 TL’lik akaryakıt çekini almaya hak kazanacaktır. Hediye stoklarla sınırlıdır.
7.Toplu gıda, giyim, yiyecek, içecek vs. alışverişleri fiş veya faturaları kampanyada geçerli olmayacaktır.
8.Konya Kentplaza AVM Yönetimi kampanyayı ilan edilen tarihten önce bitirme hakkını saklı tutar. Kampanyanın bitirilmesi durumunda kullanılmayan hediye çeklerinin 21.07.2019 tarihine kadar kullanılması gerekmektedir. 21.07.2019 tarihinden sonra kullanılan hediye çekleri geçersizdir.
9.Kupon kullanılmadan önce benzin istasyon görevlisine akaryakıt hediye çeki ile ilgili bilge verilmesi gerekmektedir. Aksi halde hediye çeki geçersizdir.
10.Hediye çekleri nakde çevrilemez para üstü olarak talep edilemez.
11.Kampanyada verilecek olan hediye çeki, Nişantaşı Mah. Vatan Cad. No:44 Selçuklu KONYA OpetBiberci Petrol Ltd. Şti. Akaryakıt İstasyonunda geçerli olacaktır. Hediye çeki Biberci Petrol Akaryakıt İstasyonunda yer alan markette madeni yağ alımında ve LPG yakıt alımı olarak kullanılamaz.
12.Şirket faturaları (şahıs şirket faturaları dahil) kampanyaya dahil edilmeyecektir.
13.18 yaşından küçükler ile Konya Kentplaza AVM Yönetimi, Deha Gayrimenkul çalışanları ve Kentplaza Mağaza Personelleri ve 1. Dereceden yakınları kampanyaya katılamaz. Katılmış olsalar dahi hediyeleri verilmez.
14.Konya Kentplaza AVM kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
15.Kampanyaya katılmış herkes yukarı da belirtilmiş olan kuralları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Kentplaza Avm, Kentplaza Kampanyaları, Yakıt, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Konya Kentplaza AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Temmuz 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Temmuz 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Temmuz 2019
  • Trafik

    : 723