Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

KentPark AVM BMW X2 Çekiliş Kampanyası

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1592 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 10 incelemede 5 puan almıştır.
KentPark'tan Alışılmısın dışında Bir Hediye!

30 Kasım 2020 - 28 Mart 2021 tarihleri arasında KentPark Alışveriş Merkezi'nden aynı gün içinde yapacağın her 200 TL ve üzeri alışverişinle BMW X2 kazanma şansı yakala!

Kentpark Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağazalardan (Kentpark Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan banka ve bankamatik işlemleri, döviz işlemleri, TL / dakika yüklemeleri , mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri , tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, tobacco shoptan yapılan alışverişler ,şans oyunları ve hediye çekleri kampanyaya dahil değildir.) kampanya tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 200 TL ve katları tutarında (her 200 TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak, AVM içerisindeki danışma bankosuna gidip fiş/fatura/ e-faturalarını ibraz edip onaylatan müşterilere üzerinde ad-soyad, doğum tarihi, telefon, adres ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilecektir.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişte 1 kişiye BMW X2 hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
*Bu kampanya Kentpark Alışveriş Merkezi İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğü'nün 23.11.2020 tarihli 24951361-255.01.02-E.9037 sayılı izni ile düzenlenmiştir.
*Kampanya 30 Kasım 2020 (10:00) - 28 Man 2021 (22:00) tarihleri arasında gerçekleşecektir.
*Çekilişte ikramiye olarak 1 kişi 2020 model BMW X2 sDrivel6d M SPORT X otomobil kazanacaktır.
* Ankara ilinde bulunan şirketimize ait Kentpark Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağaralardan (Kentpark Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan banka ve bankamatik işlemleri, döviz işlemleri, TL / dakika yüklemeleri , mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri , tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, tobacco shoptan yapılan alışverişler ve şans oyunları kampanyaya dahil değildir.) kampanya tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 200 TL ve katları tutarında (her 200 TL 'ye 1 çekiliş hakkı), AVM içerisindeki damşma bankosuna ibraz ederek onaylatan müşterilere üzerinde ad-soyad, doğum tarihi, telefon, adres ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktı. verilecektir.
*Kampanyaya katılan katılımcılar kampanya tarihleri arasında aynı günde yapılan (toplamda 200 TL ve katları tutarında) alışverişlerini kampanya bitimine kadar istedikleri tarihte damşma bankosundan işletebilirler.
*Katılımların Alışveriş Merkezi içinde danışma bankosuna giderek, kampanya ve kişisel bilgilerin yükleneceği Kentpark'a özel ve sadece başvuran kişiye ait başvuru formunu doldurarak imzalamaları gerekmektedir.
* E-fatura sistemine tabi olan mağazalardan kaşeli fatura ibraz' zorunludur.
*Kampanya tarihleri arasında alışverişleri iptal veya iade olan katılımcıların çekiliş hakkı da iptal edilecektir.
* Hediye kartları kampanyaya dahil değildir.
* Başvuru formunda bulunan bilgilerin eksiksiz dolduran katılımcının kendisine ait tüm kişisel bilgiler, alışveriş karşılığında aldığı fiş/fatura/e faturalardan kaynaklanan kampanya katılim haklan için verilen seri numaraları ve diğer alışveriş bilgileri detaylı olarak önce CRM programına yüklenecektir.
* Katılımcı tekrar alışveriş yapması halinde, başvuru formunu doldurmadan, danışmadaki görevli personele kişisel bilgilerini fiş/fatura/e fatura ile vermesi yeterli olacak, yeni fiş/fatura/e faturalardan kaynaklanan katılım haklan CRM programma yüklenecektir.
* Katılımcıların alışveriş karşılığında alınan fiş/fatura/e faturalarını kampanya standında veya danışmada bilgisayar ortamında kayıt altına aldırması ve fiş/fatura/e fatura miktarına bağlı olarak çekilişe katılma haklarının girilmesini sağlamaları gerekmektedir.
* Noter huzurunda yapılan çekilişte çıkan seri numarasına sahip kişi otomobili kazanmaya hak kazanacaktır.
* Katılımcıların kampanya sonuna kadar fiş/fatura/e fatura ve çekiliş haklarının bulunduğu bilgisayar çıktılarını saklaması gerekmektedir.
* Kayıt altına alman tüm kişisel ve fiş/fatura/e fatura bilgileri Kentpark'm CRM datasında toplanacak ve kampanya sonunda notere ve Milli Piyango Şube Müdürlüğü'ne teslim edilecektir.





İlgili etiketler : Kentpark Avm, Kentpark Çekiliş, Otomobil Çekilişi, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

KentPark
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Kasım 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Aralık 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Mart 2021
  • Trafik

    : 1592

Benzer Kampanyalar

  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024152 defa incelendi
  • Nescafe Nescafe 3ü1 Arada Çekiliş 2023 - BMW 118i ve iPhone 14 Hediye

    Nescafe 3ü1 Arada Çekiliş 2023 - BMW 118i ve iPhone 14 Hediye

    Nescafe 3Ü1 Arada Tutkunlarının Merakla Beklediği An Geldi...  Aylık Çekilişlerde toplam 4 adet BMW 1.18i, 20 adet D'Jango Motosiklet, 100 adet iPhone 14, 100 adet Airpod 3. Nesil,...
    12 Ekim 2023988 defa incelendi
  • City Center Outlet City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6 Yaş Doğum Günü Kampanyamız Başladı. 22 Eylül 2023 - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında City Center AVM içerisindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları alışveriş ...
    10 Ekim 2023742 defa incelendi
  • Sayapark AVM SayaPark AVM Jeep Renegade Çekiliş Kampanyası

    SayaPark AVM Jeep Renegade Çekiliş Kampanyası

    Mersin Yenişehir'de Modadan dekora aradığınız her şeyi tek bir çatı altında buluşturan SayaPark Alışveriş Merkezi, Büyük Çekiliş kampanyasında 1 ziyaretçisine 2023 model JEEP RENEGADE hed...
    10 Ekim 2023715 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti BBVA Mobil Elektrikli Mercedes-Benz EQB Çekiliş Kampanyası

    Garanti BBVA Mobil Elektrikli Mercedes-Benz EQB Çekiliş Kampanyas

    Siz de Garanti BBVA Mobil’i indirin, MERCEDES koduyla kolayca müşteri olun, çekilişe katılın. Üstelik kredi kartı başvurusu, Avans Hesap açılışı, otomatik fatura ödeme talimatı ile her biri...
    20 Aralık 2023428 defa incelendi