Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kelebek Mobilya'da Hesaplı Günler Başladı!

  • 1 yıl önce eklendi
  • 384 defa incelendi
  • Puan : star 1 incelemede 1 puan almıştır.
Kelebek Mobil'yada Şimdi hesaplı alışveriş yapma zamanı...
 
Kelebek, evinizi tam da istediğiniz şekilde döşeyip keyifli anlar yaşayabilmeniz için bu yaz da yanınızda. Üstelik ING’ye özel peşin fiyatına vade farksız 24 ay taksit seçeneği, nakit alışverişlerde ise %20’ye varan ekstra indirimlerle!
 
Türkiye’nin lider mobilya üreticisi Kelebek Mobilya, evini güzelleştirmek, yaşam alanlarına şıklık ve üst düzey konfor katmak isteyenleri bütçe dostu kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor. Zevkine göre döşenmiş bir evde yaşamak herkesin hakkı. Şimdi hesaplı alışveriş zamanı!

Yaza özel kampanya kapsamında, Kelebek Mobilya’ya gelenler nakit alışverişlerinde yüzde 20’ye varan ekstra indirimlerle alışveriş keyfini ikiye katlıyor. Avantajlı fırsatları bununla da bitmeyen Kelebek Mobilya, tüketicilerine bu yaz uzun vadeli ödeme kolaylığıyla mobilya alışverişlerinde peşin fiyatına vade farksız 24 ay taksit seçeneği sunuyor. Kelebek Mobilya’nın evinizi güzelleştirirken cebinizi ferahlatacak kampanyası 15 Ağustos’a kadar tüm Kelebek mağazalarında geçerli olacak.  

Zorlu ekonomik koşullarda tüketicilerinin bütçesine fayda sağlamayı amaçlayan Kelebek’te, bütçe dostu kampanyalar yıl boyunca devam edecek.



İlgili etiketler : Kelebek Kids, Kelebek, Kelebek Mobilya, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Kelebek Mobilya
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Ağustos 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Ağustos 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ağustos 2022
  • Trafik

    : 384

Benzer Kampanyalar

  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024863 defa incelendi
  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241496 defa incelendi