Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Karne Senden, Kumbaran Halkbank'tan

  • 1 yıl önce eklendi
  • 457 defa incelendi
Halkbank’tan çocuklara karne hediyesi.

Tasarruf küçük yaşlarda kazandırılan en iyi alışkanlıktır. Karnesini getiren küçüklerimiz Keloğlan, Karagöz-Hacivat ve Nasreddin Hoca kumbaralarından birini alabilecek, bu kahramanların hikayelerini kumbaraların üzerindeki QR kodu okutarak halkbankcocukkumbarasi.com adresinden dinleyebilecekler.

‘Karne Senden, Kumbaran Halkbank’tan’ kampanyası kapsamında çocuklara tasarruf bilincini aşılamak için karnesini getirenlere Keloğlan, Karagöz-Hacivat ve Nasreddin Hoca kumbaralarından biri hediye ediliyor.

Çocuklar, bu kahramanların hikayelerini kumbaraların üzerindeki QR kodunu okutarak www.halkbankcocukkumbarasi.com adresinden kolaylıkla dinleyebiliyor. Kampanyayla öğrencileri yoğun bir eğitim-öğretim döneminden sonra motive etmek ve onları ödüllendirmek isteyen Halkbank, gençleri ve çocukları mümkün olduğunca tasarrufa yönlendirmeyi amaçlıyor.

Kumbaralar, Keloğlan, Karagöz-Hacivat ve Nasreddin Hoca masallarının yanı sıra Halkbank çalışanlarının özel katkısıyla oluşturulan birbirinden değerli hikâyelerle çocukların hayal dünyasını genişletmeye yardımcı oluyor. Halkbank çalışanları ve yakınları tarafından yazılan sesli öykülerin ve videoların da yer aldığı QR kodlu kumbaralarla karne heyecanı yaşayan çocuklara, birikim yapma alışkanlığının öneminin vurgulanması amaçlanıyor.



İlgili etiketler : Halkbank, Karne Hediyesi, Kumbara, Hediye,

Kampanya Sahibi

Türkiye Halk Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Haziran 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 27 Haziran 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2022
  • Trafik

    : 457

Benzer Kampanyalar