Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İyilik Kaynağı Erikli, iPhone 7 Kazandırıyor

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1815 defa incelendi
  • Puan : star star 63 incelemede 2,3 puan almıştır.
İyilik kaynağı Erikli kazandırıyor.

10 Ocak - 31 Mart 2017 tarihleri arasında sen de bakkalına git, birlikte selfie çek #iyilikkaynagi ile Instagram'da paylaş. Sen iPhone 7 kazan, bakkalın da Erikli kazansın

Kampanya Detayı:
1. Bu kampanya 10 Ocak 2017 (Saat:18.00) - 31 Mart 2017 (Saat:23.59) tarihleri arasında Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir.
2. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde bakkalıyla birlikte çekilmiş bir selfie fotoğrafını #iyilikkaynağı veya #iyilikkaynagi hastag’i ile Instagram'da paylaşan kullanıcılar kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.
3. Paylaşılan fotoğraflar; konuya uygunluk, renk-ışık, kontrast kriterlerine göre 07.04.2017 tarihinde Erikli ekibinden oluşan özel jüri tarafından değerlendirilecek ve seçilen 20 fotoğraftaki bakkala 100 koli 500 ml Erikli Su ve fotoğrafı paylaşan 20 kullanıcıya ise 1 adet iPhone 7 32 GB Cep Telefonu ikramiyesi verilecektir.
4. Ödül kazanan kişilerin isimleri 12.04.2017 tarihinde www.instagram.com/eriklilezzeti sayfasında yayınlanacaktır.
5. Kampanya sonunda kazanan kişilerle direkt mesaj yoluyla iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumlu değildir.
6. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
7. Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
8. Kampanyaya Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
9. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
10. Bu kampanya sadece Türkiye'de ikamet eden katılımcılara açıktır. Yurt dışından katılımda bulunanlar ödül kazanamazlar.
11. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
12. İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
13. Yarışmada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
14. Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
15. Yarışma neticesinde kazananlar, isimlerinin Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sosyal medya hesapları aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.
16. Yarışmaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumlu değildir.
17. Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
18. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
19. Bu kampanya Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 10.01.2017 tarihli ve 24951361-255.05.02/53-316 sayılı izin yazısına istinaden kapsam dışı olarak düzenlenmektedir.
20. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş.  tarafından yapılacaktır. Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
21. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



İlgili etiketler : Erikli, Erikli Yarışma, Erikli Instagram Yarışması, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Erikli
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Ocak 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2017
  • Trafik

    : 1815

Benzer Kampanyalar

  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024378 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024248 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024975 defa incelendi