Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İstanbul Shopping Fest En Güzel Vitrin Tasarım Yarışması - Oy Ver Ev Kazan

  • 14 yıl önce eklendi
  • 8629 defa incelendi
  • Puan : star star star 33 incelemede 3,36 puan almıştır.
18 Mart 2011 tarihinde başlayacak 40 gün 40 gece Alışveriş Festivali "İstanbul Shopping Fest" in en önemli suprizlerinden biriside İstanbul'un çeşitli cadde ve meydanlarında kurulacak dev vitrinlerde, ünlü tasarımcıların hazırlayacağı "İstanbul" temalı Vitrinler, SMS yoluyla belirlenecek en iyi üç tasarımın ödüllendirileceği yarışmada, oy veren tüketiciler arasından yapılacak çekilişle belirlenecek bir kişi de Sinpaş’tan bir daire kazanacak.


Festival kapsamında İstanbul'u bir sanat eserine dönüştürmeyi hedefleyen vitrinleri kiralayarak, kendi markalarına ait ürünlerle tasarlayacak olan perakendeciler, dilerlerse 18 Mart - 26 Nisan 2011 tarihlerini kapsayan İstanbul Shopping Fest dönemi boyunca vitrin tasarımlarını da yenileyebilecekler.

İstanbul Shopping Fest etkinliği kapsamında İstanbul’da belirlenen lokasyonlara yerleştirilen vitrinlerin tasarımlarını beğenenler; Vitrin Numarası, ad, soyad, cep telefonu numarası ve adres bilgileri ile 7273 no.lu hatta SMS mesajı göndererek oylamaya katılacaklardır. Vitrin numarası vitrinlerin üzerinde yer alacaktır.

İstanbul Shopping Fest süresince Taksim, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü ve Kadıköy'e yerleştirilecek olan vitrinler, kendi marka ismi ve belirlenen kod numarasıyla halkın beğenisine sunulacak. Ayrıca www.istshopfest.com adresinde tüm vitrinler sizlerin beğenisine sunulacak. Tüketicilerin SMS yoluyla katılabileceği yarışmada, birinci olan markaya oy verenler arasından yapılacak çekilişle kazanacak bir kişi  Sinpaş'tan bir daire kazanacak. Ayrıca Tasarım yarışmasını kazananlara da çeşitli ödüller sunulacak.

Kampanya Detayı:
  • Vitrin Kampanyası, Şinpaş GYO A.Ş. adına TSM. Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. tarafından 18.03.2011-26.04.2011 tarihleri arasında Milli Piyango İdaresi’nin 11.03.2011 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/613-2373 no’lu izniyle düzenlenmektedir. 
  •  Kampanya tarihleri arasında, İstanbul Shopping Festival kapsamında ilk kez gerçekleştirilen ana teması “İstanbul” olan, İstanbul’un markalarla ve alışveriş festivaliyle etkileşimini sağlayacak markalar tarafından yapılacak tasarımlarla sergilenecektir. 
  • İstanbul’un farklı yönleri ve özellikleri, her gün önünden geçen binlerce insanın dikkatini ve ilgisini çekecek biçimde tasarlanacak vitrinler aracılığıyla vurgulanacaktır. 
  • Tüm vitrinlerde Sinpaş’ın ürünlerinin satışı, tanıtımı ve pazarlanmasına yönelik enstrümanlar kullanılacaktır. İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında İstanbul’da belirlenen lokasyonlara yerleştirilen vitrinlerin tasarımları ve bu tasarımları gerçekleştiren tasarımcıların ödüllendirilmesi amaçlanmaktadır. İstanbul Shopping Fest etkinliği kapsamında İstanbul’da belirlenen lokasyonlara yerleştirilen vitrinlerin tasarımlarını beğenenler; Vitrin Numarası, ad, soyad, cep telefonu numarası ve adres bilgileri ile 7273 no.lu hatta SMS mesajı göndererek oylamaya katılacaklardır. 
  • Oylamaya katılan kişilerin listesi üzerinden yapılacak çekiliş ile bir kişiye apartman dairesi hediye edilecektir. 
  • Tüzel kişiler kampanyaya katılamazlar. 
  • Operatör firmalar verdikleri sms hizmetine ait yukarıdaki geliri elde ederken bu işlemden Sinpaş GYO A.Ş. ve İstanbul Shopping Festival herhangi bir gelir elde etmeyecektir. Çekiliş, 29.04.2011 tarihinde saat 14:00de TSM Levazım Mahallesi Korukent Sitesi D Blok Zemin Kat Levent İstanbul adresinde halka açık şekilde yapılacaktır. Çekiliş sonucunda, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Atakent Mahallesi, Altınşehir İstanbul Caddesi adresinde Bosphorus Cıty 1. Etap döner kuleden 2/16 Blok Kat 2 Daire 21 yer alan 1 oda 1 salon 70 m2 apartman dairesi hediye edilecektir. Çekiliş sonucu Posta gazetesinde 03.05.2011 tarihinde ilan edilecektir. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
  •  Asil talihlilerin son başvuru tarihi 18.05.2011, yedek talihlilerin son başvuru tarihi 02.06.2011dır. 18 yaşından küçükler, TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş., Zuma Bilişim ve İletişim Hizmetleri Ltd. Şti.   ve Sinpaş GYO A.Ş.çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar. Bir kişi bir defa katılacaktır. İki veya daha fazla kere mesaj gönderilmesi birden fazla çekiliş hakkı vermeyecektir.
  •  Tüm katılımcılara “Kampanyaya katılımınız gerçekleşmiştir. Bir daha katılamazsınız. 
  • Tekrar sms göndermeyiniz. ” Şeklinde geri dönüş mesajı iletilecektir. Bu kampanyaya tüm operatör kullanıcıları katılabilir.
  •  Kampanyaya katılım, her gsm operatörünün kendi standart tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj Avea için 0,5 TL(kdv , öiv dahil), Vodafone için 0,4 TL(kdv , öiv dahil ) ve Turkcell için 0,5 TL (kdv , öiv dahil) olarak ücretlendirilir. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.




İlgili etiketler : İstanbul Shopping Fest, Vitrin Yarışması, En Güzel Vitrin, İstanbul Shopping Fest Yarışması, Sinpaş, İstanbul Shopping Fest Ev Çekilişi, En Güzel Vitrinler,

Kampanya Sahibi

İstanbul Shopping Fest
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Mayıs 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Nisan 2011
  • Trafik

    : 8629

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024151 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024980 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024300 defa incelendi