Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İsfanbul Tema Park'a Karneni Getir, Doyasıya Eğlen!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 821 defa incelendi
  • Puan : star star star 43 incelemede 2,88 puan almıştır.
Eski Adıyla Vialand, yeni adıyla İsfanbul Tema Park'tan tüm çocuklara yarı yıl tatilinde doyasıya eğlence %50 indirimli...

Yarıyıl tatiline özel İsfanbul Tema Park ve Jungle İstanbul 3’lü Macera Bileti gişe satışlarında öğrenci ve yanında getirdiği ebeveynlerine % 50 indirim uygulanacaktır.

Kampanya Detayı:
1. Kampanya 18 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında geçerlidir.
2. Kampanya kapsamında İsfanbul Tema Park ve Jungle İstanbul  gişelere karnesiyle başvuran öğrenci ve yanında getirdiği ebeveynleri Gişe Tam bilet fiyatı üzerinden yüzde 50 indirimli ücretlendirilir.
3. Jungle İstanbul  kampanyası sadece Jungle Park, Safari ve Zindan’dan oluşan “Jungle İstanbul 3’lü Macera” bilet alımlarında geçerlidir, bu ünitelere tekli bilet alımlarında geçerli değildir.
4. Kampanya kapsamında 4 – 18 yaş arası misafirlerin gişeden bilet alımı esnasında 2018 – 2019 okul sezonu ilk dönem karnesi ve kimlik  ibrazını gişe görevlisine yapması gerekmektedir.
5.15 yaş ve altı misafirler yanlarında en az 18 yaş ve üzeri bir yetişkinle Tema Park’a ve Jungle İstanbul’a giriş yapabilirler.
6. Karne kampanyası başka bir kampanyayla birleştirilemez.
7. İndirimden faydalanan tüm misafirler, isfanbul.com’da ve jungleistanbul.com’da yayınlanan kampanya kurallarına ve İsfanbul Tema Park ve Jungle İstanbul genel kurallarına uymak zorundadır.



İlgili etiketler : İsfanbul, İsfanbul Tema Park, Karne Kampanyası, Eğlence,

Kampanya Sahibi

Vialand AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ocak 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Şubat 2019
  • Trafik

    : 821