Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İpragaz Ev Tüpünde Turkcell Emekliler Kulübü Üyelerine Özel İndirim

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2314 defa incelendi
  • Puan : star star star 137 incelemede 2,8 puan almıştır.
İpragaz ile Turkcell’in, iş ve yaşama enerji katan işbirlikleri, yeni bir kampanyayla devam ediyor. “Mutfağınızın bereketine bereket  katalım istedik” sloganıyla düzenlenen kampanya ile şimdi de,  emeklilere avantaj sunuluyor. Turkcell Emekliler Kulübü üyelerine özel  kampanya kapsamında, 12 kilogramlık İpragaz ev tüpü indirimli fiyatla  sunulacak.

İpragaz & Turkcell işbirliğiyle gerçekleştirilen ve büyük ilgi  gören kampanyaların en yenisi ise Turkcell Emekliler Kulübü üyelerine  avantaj sunuyor. “Mutfağınızın bereketine bereket katalım istedik”  sloganıyla düzenlenen kampanyada, emeklilere ısınma, pişirme ve sıcak  su ihtiyaçlarını, 54 yıllık geleneksel İpragaz kalitesi ve güvencesi  ile, üstelik indirimli fiyatla karşılamaları sağlanıyor.

60 yaş ve üstü Turkcell Emekliler Kulübü üyelerinin kampanyadan  yararlanmaları ise çok basit  sadece kendilerine en yakın İpragaz  bayisine cep telefonu numaralarını vermeleri yeterli. Milyonlarca  emekliyi hedef alan, yüzbinlerce Turkcell Emekliler Kulübü üyelerini  kapsayan bu kampanya ile 12 kilogramlık İpragaz ev tüpü, özel  indirimli bir fiyatla 59,90 TL’den satışa sunulacak.

Bu avantajlı kampanyadan yararlanabilmek için Turkcell Emekliler  Kulübü’ne üye olmak da çok kolay. 60 yaş ve üzeri Turkcell  abonelerinin büyük harflerle EMEKLI yazıp 2222’ye SMS atmaları  yeterli. Üyelik ve kampanya hakkında detaylı bilgiye  Turkcell web  sayfası (www.turkcell.com.tr) ziyaret edilerek ya da Turkcell Müşteri  Hizmetleri’ni (532) arayarak ulaşılabilir.

Sipariş vermek için 444 47 72'yi arayabilir veya en yakın İpragaz bayisinden tüpünüzü indirimli alabilirsiniz.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Emekliler Kulübü, İpragaz, Ev Tüpü, Kampanya,

Kampanya Sahibi

İpragaz
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2015
  • Trafik

    : 2314