Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İpana 2012 Yıldızını Arıyor - Murat Boz'un Klibinde Oynama Şansı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 22787 defa incelendi
  • Puan : star star star 145 incelemede 3,37 puan almıştır.
İpana 2012 Yıldızını Seçiyor!

O Ses Türkiye yarışmasındaki en güzel gülüşü seçebilir ya da İpana'nın yeni yıldızı sen olabilirsin!

O yıldız benim diyorsan sen de hemen katıl, Murat Boz’un klibinde oynama şansını yakala!

Üstelik her hafta en çok puan toplayan kişi de Murat Boz ile tanışıyor!

Kampanya Detayı:
  • facebook.com/IpanaTurkiye adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, “İpana 2012 Yıldızını Seçiyor” isimli yarışma, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi tarafından düzenlenmektedir.
  • Yarışma 29 Ocak 2012 tarihinde saat 20.00’da başlayıp, 10 Mart 2012 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.
  • Katılımcılar, yarışmanın bitiş tarihinin Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi tarafından, gerekli görüldüğü taktirde değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar.18 yaşından küçük olanların bu yarışmaya katılabilmek için ebeveynlerinden yazılı izin almış olmaları gerekmektedir. Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi 18 yaşından küçüklerin, yarışmaya velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz.
  • Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.
  • Yarışma iki ayaktan oluşmaktadır. Yarışmanın ilk ayağı jüri tarafından seçilmeye ve Murat Boz’un müzik klibinde oynamaya dayalıdır. Yarışmanın ikinci ayağı haftanın en çok puanını toplayarak veya toplam yarışma süresince en çok puanı toplayarak birinci olmaya ve Murat Boz’la tanışmaya dayalıdır (bknz madde 8, 9, 10).
  • Yarışmanın ilk ayağına katılım iki yolla mümkündür: 1) İpana markasını tanıtmak amacıyla ücretsiz olarak www.facebook.com/IpanaTurkiye adresinde düzenlenen kampanyada Facebook beğen butonuna tıklayanlar, “İpana 2012 Yıldızını Seçiyor!“ uygulamasını kabul edip başvuru formunu eksiksiz doldurduktan sonra gönderdikleri fotoğrafın yayınlanmasıyla yarışmaya katılırlar. Her Facebook kullanıcısı yarışmaya en fazla 2 (iki) megabyte’lık 1 (bir) adet son dönemde çekilmiş gülümseyen ve yüzünün net göründüğü fotoğrafı ile başvurabilir. Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd Şti herhangi bir sebepten dolayı uygunsuz bulduğu fotoğrafları yayınlamama ve/veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Yayınlanan fotoğraflar sonradan değiştirilemez. 2) İpana’nın alışveriş merkezlerinde düzenlediği “Yıldızlar Kabini” aktivitesinde kabin içerisine girip şarkı söyleyen veya dans edenler yarışmaya katılırlar. “Yıldızlar Kabini” aktivitesinin yapılacağı alışveriş merkezleri ve aktivitenin yapılacağı günler “İpana 2012 Yıldızını Seçiyor!” Facebook uygulamasının “Yıldızlar Kabini” isimli sekmesinde listelidir. Procter & Gamble “Yıldızlar Kabini” aktivitesinin gün, yer ve saatlerini önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.Yarışmanın ilk ayağında, alanında uzman jürinin yarışmaya katılanlar arasından seçeceği 50 asil ve 50 yedek aday listesinden yine alanında uzman jüri tarafından yüzyüze görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda seçilecek iki kişi Murat Boz’un müzik klibinde oynama şansını elde edecektir.
  • facebook.com/IpanaTurkiye sayfasını ziyaret eden Facebook kullanıcıları, Facebook beğen butonuna tıkladıktan ve “İpana 2012 Yıldızını Seçiyor” uygulamasını kabul ettikten sonra yarışmaya katılmasalar bile yarışmaya katılan kişilerin yükledikleri fotoğrafları görebilir ve puanlayabilirler. Puanlama 1(bir) ila 5(beş) arası yıldız sistemiyle yapılacaktır. 1(bir) yıldız 1(bir) puana denk gelecektir. Facebook kullanıcıları yarışma boyunca arzu ettikleri her yarışmacıya haftada yalnızca 1(bir) defa puan verebilirler. Yarışmacılar kendilerine puan veremezler. Puanlar haftalık olarak sıfırlanmaktadır.
  • Yarışmanın ikinci ayağında yarışmanın birinci ayağına katılım şartlarını yerine getirmiş yarışmacılar puan toplarlar. Her haftanın en çok puan toplayan yarışmacısı ve toplam yarışma süresince en çok puan toplayan yarışmacı Murat Boz ile tanışma şansı yakalar.
  • Yarışmacılar iki yolla puan toplayabilir: 1) Diğer Facebook kullanıcıları madde 7’de anlatıldığı üzere yarışmacılara puan verebilir 2) Yarışmacılar Migros’un internet üzerinden alışveriş sitesi Migros Sanal Market’ten İpana 3 Boyutlu Beyazlık veya Oral-B 3D White ürünlerinden sipariş verirler ve Migros tarafından e-postalarına gönderilen sipariş numarasını “İpana 2012 Yıldızını Seçiyor” uygulamasının “Profilim” sekmesindeki “Migros Sipariş Numarası” kutusuna girip “Gönder” butonuna basarlar.
  • Yarışmacılar, siparişlerinin satışa dönüşmesinin ardından satın aldıkları her bir İpana 3 Boyutlu Beyazlık veya Oral-B 3D White ürünü için 50 puan kazanırlar. Migros Sanal Market üzerinden yapılmayan, iptal edilen veya herhangi bir sebepten dolayı satın alıma dönüşmeyen siparişler için puan kazanılmaz. Satın alınan ürünlerin geri iade edilmesi halinde iade edilen her İpana 3 Boyutlu Beyazlık veya Oral-B 3D White ürünü için 50 puan yarışmacının toplam puanından düşülecektir. Puan değişiklikleri ürün teslimini veya iadesini takip eden 10 gün içerisinde “Profilim” sekmesinde görülecektir.
  • Murat Boz ile tanışma toplu halde ve tek seferde olacaktır. Eğer yarışmacılardan herhangi biri tanışma tarihinde orada bulunamazsa tanışma tekrarlanmayacaktır. Yarışmacılar, her türlü masraftan kendileri sorumludur.
  • Yarışma katılımı her kişi için 1(bir) kez ile sınırlıdır.
  • Site içerisinde kullanıcılar tarafından girilen her türlü içerik onaya tabidir. İlgili içerikler, site yöneticileri tarafından onaylandıktan sonra yayına alınacaktır. Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. içeriği uygun olmadığı tespit edilen içerikleri yayınlanmama hakkına sahiptir. Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd Şti. ahlak ve adaba aykırı şekilde içerikleri giren kullanıcıların o güne kadarki yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Yarışma ile ilgili her türlü ulaşım ve konaklama masrafları katılımcıya aittir.
  • Yarışmaya katılan tüm katılımcılar, oynadıkları klibin ve yükledikleri fotoğrafların ve de diğer tüm ses ve görüntü kayıtlarının, Procter&Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi tarafından TV ve dijital mecralar başta olmak üzere her türlü mecrada süresiz olarak yayınlanabileceğini ve Procter&Gamble tarafından kullanımını peşinen kabul ederler. Bu hususta hiçbir ücret talep edemezler.
  • Procter&Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini yarışma süresinde dilediği zamanda ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını sahip tutar.
  • Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve /veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
  • Yukarıda belirtilen şartlarda Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd Şti. tarafından verilecek ödül kazanma şansı yakalayan kişiler, yarışmanın gerçekleştirildiği www.facebook.com/IpanaTurkiye adresinde 19.03.2012 tarihinde ilan edilecektir. Yukarıda belirtilen ödülleri kazanma şansı yakalayan kişilere yine 21.03.2012 tarihinde kayıtlı e-posta adreslerinden özel olarak haber verilecektir. Ödül kazanma şansı yakalayan asil kişiler için son başvuru tarihi 25.03.2012 'dir. Bu tarihe kadar başvurmayan asil kişiler haklarını kaybederler ve hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer.
  • Katılımcılar, yukarıda belirtilen ödül kazananların ilan edileceği tarihin, ödül kazananlara haber verilecek tarihin ve ödül kazanan asil kişilerin başvuru tarihinin, gerek duyulduğu takdirde Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi tarafından değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar.
  • Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, fotoğrafı yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
  • Yarışmanın yürütüldüğü www. facebook.com/IpanaTurkiye adresindeki uygulama, yarışmada kullanılan tüm yarışmacı fotoğrafları, puan verenlerin karşısına eklenme tarihine göre çıkmaktadır. Tüm katılımcıların fotoğraflarının görüntülenme şansı eşittir. Kampanya için hizmet veren firmaların çalışanları ve 1. Derece yakın akrabaları, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi çalışanları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
  • Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda ilgili katılımcının önerilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kişiler, yarışma süresince siteye yüklenen fotoğraflardan kendilerine ait olanların izinsiz kullanıldığını tespit ettikleri durumda, e-posta yolu ile bildirebilir ve daha sonra kimliklerini belirten bir e-posta adresinden kendilerine ait diğer fotoğrafları bildirerek şikayetlerini kanıtlayabilirler. Bu durumlarda, bu kişilere ait fotoğrafları kullanan katılımcılar yarışmadan diskalifiye edileceklerdir.
  • Procter & Gamble, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve kullanıcının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.
  • Kullanıcı, uygulamanın diğer kullanıcılarıyla olan iletişiminden tamamen kendisi sorumludur. Procter &Gamble, bu iletişimlerde yaşanabilen sorun ve anlaşmazlıklardan ve bundan kaynaklanan zarar ve iddialardan sorumlu değildir.
  • Bu uygulama, Facebook üzerinden çalışan bir uygulamadır ve Facebook hesapları üzerinden yapılan tüm eylemlerinden kullanıcı kendisi sorumludur. Uygulama kapsamında, Facebook girişi için kullanılan kullanıcı ismi ve parolası başkalarından gizli tutulmalıdır; bu konudaki herhangi bir güvenlik ihlalinden veya hesaba yapılan yetkisiz girişlerden P&G sorumlu tutulamaz.
  • Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook tarafından yönetilmemekte, desteklenmemekte veya sponsorluğu üstlenilmemektedir. Lütfen sağladığınız bilginin Facebook’a değil Procter & Gamble firmasına ulaştığını dikkate alın. Bu bilgiler sadece Procter & Gamble firması tarafından kullanılacaktır.
  • Ödül kazanabilmek için katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak sağlamış olması gerekir. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi sorumlu tutulamaz.
  • Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi katılım koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • “İpana 2012 Yıldızını Seçiyor” yarışmasına katılanlar yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.



İlgili etiketler : İpana, Murat Boz İpana, İpana Murat Boz, İpana Türkiye Murat Boz, İpana Yarışması Murat Boz, Murat Boz İpana Türkiye, Murat Boz Gülüşünle Büyüle, O Ses Türkiye, Murat Boz, Www.gulusunlebuyule.com, Gulusunlebuyule.com, Gülüşünle Büyüle, Fotoğraf Yarışması, Fotoğraf Yükleme, Kurallar, Katılım, O Ses Türkiye İpana, Kampanya, Yarışma, İpana Yıldızını Arıyor,

Kampanya Sahibi

İpana
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Ocak 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 10 Mart 2012
  • Trafik

    : 22787