Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İntema Mutfak'ta Yılın Son Büyük İndirimi

  • 2 yıl önce eklendi
  • 473 defa incelendi
  • Puan : star star star star 3 incelemede 3,67 puan almıştır.
Farklı stillerde mutfak modellerini, ihtiyaca özel tasarım ayrıntıları ve Eczacıbaşı kalitesiyle birleştiren İntema Mutfak’ta yılın son büyük indirimi, yeni yıla yeni bir mutfakla girmek isteyenleri bekliyor.
Kampanya boyunca dünyadaki güncel trendlerle baştan başa yenilenen İntema Mutfak Koleksiyonu’nda yer alan tüm modellerde %35 indirim, ayrıca seçili kapak gruplarında ilave % 30’a varan indirim imkânı bulunuyor.

Yapı Kredi World’e özel 10 aya varan taksit seçeneği de sunulan kampanya, Türkiye çapındaki tüm İntema satış noktalarında, 15 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

İntema tasarım ekibinin kapsamlı geliştirme sürecinin ardından hazırlanan yeni koleksiyonu, dünyadaki güncel mutfak anlayışının en çarpıcı özelliklerini İntema kalitesiyle yansıtan “Fresca”, “Prime”, “Inova”, “Toscana”, “Vega” isimli 5 farklı stilden oluşuyor.

Mutfak tezgahlarında fırsatlar
İntema, tüketicilerine seçili mutfak tezgahlarında da özel indirimler sağlıyor. Dekton ve Silestone serisi için 12 farklı tezgâh renginde cazip fiyat avantajları, İntema’ya özel iş birliği ile yıl sonuna kadar devam edecek.

Stil sahibi mutfak tasarımları, fonksiyonel çözümlerle birleştiriliyor
Türkiye’nin ilk modüler mutfak markası İntema, sadece yemek hazırlanan ve yenilen bir mekân olmanın ötesinde, gözde bir yaşam alanı haline getirdiği mutfakları evin kalbine yerleştiriyor.
Eczacıbaşı kalitesi ve 43 yıllık tecrübe ile tüketicinin güvenini kazanan İntema’da, stil sahibi mutfak tasarımları fonksiyonel çözümlerle buluşturuluyor.

Her bir mutfak, uzman mimarlar tarafından kişiye özel tasarlanıyor
Ücretsiz projelendirme hizmeti sunan İntema’nın alanında uzman mimar ekibi, her tüketici için ihtiyacına uygun mutfağı, ona özel projelendiriyor. En uygun model ve renk kombinasyonlarıyla, tüketicinin doğru seçimi yapmasına destek sağlıyor.

Satış sonrası destek hizmeti devam ediyor
İntema satış noktalarında, karo, eviye, armatür, cihaz, tezgah gibi mutfağa dair tüm ihtiyaçlar aynı adreste sunuluyor.

Her zaman yüksek kalite standardı sağlayarak müşteri memnuniyetini temel önceliği haline getiren İntema, mutfaklarda mekanizma ve aksesuarlarda dünya markalarıyla iş birliği yaparken, 2 yıl garanti ve satış sonrası destek hizmetiyle ürünlerini daima güvence altına alıyor.




İlgili etiketler : İntema Mutfak, Mutfak Dolabı, İndirim,

Kampanya Sahibi

İntema Mutfak
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Kasım 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Kasım 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2021
  • Trafik

    : 473

Benzer Kampanyalar

  • E-Bebek Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    ebebek’te Geleneksel Şubat İndirimleri başladı... Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, Şubat ayına özel klasikleşen kampany...
    31 Ocak 2024896 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Amazon Türkiye, 29 Şubat'a kadar “Anne ve Bebek Fırsatları” kampanyası kapsamında oyuncaktan bebek bakım ürünlerine, beslenme ürünlerinden oto koltuklarına kadar geniş bir seçkiden binlerce ...
    1 Şubat 2024601 defa incelendi
  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241520 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024204 defa incelendi
  • A-101 Market A101 2 - 8 Mart 2024 Haftanın Yıldızları Kampanyası

    A101 2 - 8 Mart 2024 Haftanın Yıldızları Kampanyası

    Haftanın Yıldızları A101 Mağazalarında... Türkiye'nin 81 ilinde 10001 mağaza ile faaliyet gösteren, ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla tüketicinin en çok ilgi gösterdiği Perakend...
    1 Mart 2024321 defa incelendi