Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İntel Yeni Yıla Yeni Bilgisayar Kampanyası

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1673 defa incelendi
  • Puan : star star star star 12 incelemede 3,5 puan almıştır.
Eski bilgisayar kullanmak kötü, yeni yıla eski bilgisayar ile girmek ise çok daha kötü!

Madem öyle yepyeni bir yıla girerken Intel, soysal medya üzerinden başlattığı “Yeni Yıla Yeni Bilgisayar” kampanyasıyla kullanıcıları, sorun çıkaran eski bilgisayarlarını yenilemeye davet ediyor.

Intel, 2015’e sayılı günler kala eski bilgisayarların kullanıcılara yarattığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla Hepsiburada.com işbirliği ile yeni bir kampanyaya imza attı. Sosyal medya üzerinden “Eski bilgisayar kullanmak kötü, yeni yıla eski bilgisayar ile girmek ise çok daha kötü” söylemiyle başlatılan kampanya ile 2014 yılında kullanıcıların bilgisayarlarında en çok hangi sorunlarla karşılaştıkları belirlenecek ve en yaratıcı 3 tweet ödüllendirilecek.

Kampanyaya katılmak ise oldukça kolay. http://yeniyilayenibilgisayar.com/ sitesi üzerinden Twitter ile giriş yapan kullanıcılar, bilgisayarlarıyla ilgili ısınma, hız, pil ömrü ve ağırlık olarak dört ana başlık olarak belirlenen konulardan en çok hangisinden şikâyet ettiklerini seçecekler. Seçtikleri başlıkla bağlantılı olarak ısınma için #sankitostmakinesi, hız için #kamplumbağadanhallice, pil ömrü için #bielektrikyok ve ağırlık için #kütükgibiadeta hashtagleri ile tweet atacaklar. En çok kullanılan hashtag ile atılan tweetler arasından seçilen en yaratıcı 3 tweet ise Asus marka 2’si 1 Arada bilgisayarın sahibi olacak.

7 Ocak 2015 tarihinde sona erecek kampanyada Intel ve Hepsiburada.com ortak jürisi tarafından seçilecek kazananlar, 13 Ocak 2015’te hem Intel Türkiye hem de Hepsiburada.com resmi Twitter hesapları üzerinden duyurulacak.

Katılım Koşulları:
  • Bu yarışma Intel Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. ve Hepsiburada.com adına Likeable Istanbul tarafından düzenlenmektedir.
  • Yarışma http://yeniyilayenibilgisayar.com/ adresli web sitesinde gerçekleştirilecek olup; 27.12.2014 tarihinde saat 15:00’de başlayıp, 07.01.2015 tarihinde saat 18.00’da sona erecektir.
  • Kampanyanın sona erme tarihinden bir hafta içerisinde kazanan talihlilere hediyeleri
  • Hepsiburada.com tarafından gönderilecektir. Hediyeler talihliler tarafından belirtilecek olan adreslerine gönderilecektir. Yanlış,eksik ve yetersiz adres bilgilerinden dolayı ürünün ulaşmaması halinde Hepsiburada.com, Intel Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. ve Likeable İstanbul’un herhangi bir sorumluluğu yoktur.
  • Yarışma süresince kullanıcılar yarışmanın düzenlendiği web sitesine giriş yaparak, kendine uygun şikâyeti seçerek, uygun etiket (hashtag) yarışına katılacak. Akabinde mesajını yazıp web sitesi üzerinden iletecektir. En fazla seçilmiş hashtag grubunda, en yaratıcı mesaj sahibi olan 3 kişi Asus TP300 marka ürün kazanacaktır. En yaratıcı mesajın seçimi, Intel ve Hepsiburada.com ekiplerince oluşturulacak 6 Kişilik jüri tarafından 13/01/2015 tarihinde belirlenecektir.
  • Yarışmanın kazananları 13/01/2015 tarihinde Intel Türkiye Twitter sayfası (twitter.com/intelturkiye), Hepsiburada.com Twitter sayfası (twitter.com/hepsiburada) ve http://yeniyilayenibilgisayar.com/ adresli web sitesinde duyurulacaktır.
  • Bu yarışmaya 18 yaşından küçükler, Intel Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti., Hepsiburada.com ve Likeable Istanbul çalışanları ve 1.derece yakınları katılamaz. Yarışmaya katılıp kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar.
  • Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  • Bir kullanıcı birden fazla kez yarışmaya katılabilir ancak sadece 1 (Bir) kez ödül kazanacaktır. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Intel Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti., Hepsiburada.com ve Likeable Istanbul kazanılacak olan ürünü göndermeme hakkına sahiptir.
  • Ödül kazanan kullanıcılara, oturum açtıkları Twitter hesabı üzerinden ulaşılacaktır. Bu nedenle gerçek bilgilerini paylaşmamış, yanlış,eksik ya da yetersiz bilgi paylaşmış ya da 17/01/2015 tarihine kadar ulaşılamayan kişiler ödül kazanma hakkını kaybederler.
  • Katılımcılar tarafından yanlış ,yetersiz veya eksik iletişim bilgileri verilmesinden dolayı yaşanabilecek aksaklıklardan,ürünlerin zamanında ulaşmamasından dolayı Intel Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti., Hepsiburada.com ve Likeable Istanbul sorumlu tutulamaz.
  • Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  • Intel Türkiye, yarışma boyunca ve sonrasında, sayfada öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıları, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan elde edilen çekiliş hakkı, anket katılımı vb. her türlü işlem veya kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün yarışma verilerini, çekiliş hakkını, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme, kazananı değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
  • Intel Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti., Hepsiburada.com ve Likeable Istanbul bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Intel Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti.yeni bir dönem için tekrarlama, önceden belirtmek ve duyurmak şartı ile kampanya süresini uzatma hakkını kendinde saklı tutar. Intel Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. ve Hepsiburada.com organizasyonla ilgili yaptığı değişikliklerden sorumlu tutulamaz.
  • Bu yarışma Milli Piyango kapsamı dışındadır.
  • Yarışmaya katılan herkes, katılım koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : İntel, Yeni Yıl Kampanyası, Bilgisayar Kampanyası, Twitter Yarışması, Yarışma,

Kampanya Sahibi

intel
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Ocak 2015
  • Trafik

    : 1673

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024153 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024984 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024324 defa incelendi