Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

ING Bank'tan Ayda 95 TL'ye Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3559 defa incelendi
  • Puan : star star star 60 incelemede 2,97 puan almıştır.
ING Bank, ayda 95 TL’den başlayan taksitlerle 6 bin TL ihtiyaç kredisi için başvurunuzu aynı gün içinde cevaplandırıyor; üstelik piyasadaki masrafsız krediler içinde son derece cazip faiz oranlarından birini sunuyor…   

ING Bank, her türlü nakit ihtiyacınıza çözüm sunan yeni kampanyasında masrafsız ve aynı gün içinde kredi kullandırıyor. 29 Şubat tarihine kadar devam edecek olan kampanya dahilinde 6 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi 60 ay vadeyle, 95 TL’den başlayan taksitlerle kullanılabilecek.

12.000 TL’ye kadar olan kampanyada ING Bank müşterilerine piyasadaki masrafsız krediler içinde son derece cazip oranlarından biri olan yüzde 1,30 faiz oranı ile dosya masrafsız ve komisyonsuz kredi kullanma imkânı sunuyor.

Örnek Tablo:

Kredi Tutarı Kredi Vadesi (Ay) Faiz Oranı Dosya Masrafı / Komisyon Sigorta Masrafı (Senelik) Aylık Taksit Tutarı Aylık Toplam Maliyet Oranı Yıllık Toplam Maliyet Oranı
6.000 TL 60 1,30% 0 TL 59 TL 95 TL 1,60% 19,19%

Örnek vade ve kredi tutarı için tüm vergiler ile yıllık sigorta masrafı dahil edilerek hazırlanmıştır. Kredinin taksitleri ilk sene 95 TL olup her sene yaklaşık %29 oranında artacaktır.
 ING Bank günün koşullarına göre faiz oranını, kampanya içeriği ve süresini değiştirme, gerektiğinde kefil talep etme ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkına sahiptir.



ING Bank Adresine Git!

İlgili etiketler : İng Bank, İhtiyaç Kredisi, Kampanya, İng Bank Kredi,

Kampanya Sahibi

ING Bank
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Trafik

    : 3559