Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İlber Ortaylı MaltepePark'ta

  • 7 yıl önce eklendi
  • 2606 defa incelendi
  • Puan : star star star star 58 incelemede 3,78 puan almıştır.
Ramazan'da MaltepePark buluşmaları başlıyor..

Türkiye’de tarih denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri olan İlber Ortaylı, ilk defa bir alışveriş merkezinde tarihseverler ile biraraya geliyor.

Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, alışılmışın dışında bir Ramazan programı ile ziyaretçilerine sürprizler yaşatıyor. “Maltepe Park Buluşmaları” başlığı altında, alanında uzman birçok ismi sahnesinde ağırlayacak olan Maltepe Park’ın ilk konuğu; tarih konusunda bir otorite olarak kabul edilmiş, sayısız kitaba imza atmış, kitapları dünyada birçok farklı dile çevrilmiş olan İlber Ortaylı.

İlber Ortaylı ile İstanbul’un dünü ve bugünü üzerine gerçekleşecek sohbetin tarihi 04 Haziran Pazar. Saat 16.00’da başlayacak olan sohbette, tarihin tozlu sayfalarından, bugün yaşadığımız İstanbul’a neler değişmiş, bu büyülü şehrin keşfetmediğimiz, farkına varmadığımız, hakkında bilmediğimiz ayrıntıları nelermiş öğrenmek isteyenler biraraya gelecekler.

“Maltepe Park Buluşmaları” nın diğer konukları ise; 10 Haziran Cumartesi günü Ali İhsan Varol, 17 Haziran Cumartesi Sunay Akın ve 24 Haziran Cumartesi Coşkun Aral olacak. Tüm buluşmalar saat 16.00’da gerçekleşecek.

Ziyaretçilerini alanında uzman ve popüler isimlerle buluşturan, zengin marka karmasıyla alışverişte çeşitliliğin konforunu yaşatan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumuyla Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.



İlgili etiketler : Maltepepark, Maltepepark Etkinlikleri, İlber Ortaylı,

Kampanya Sahibi

Maltepe Park CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Haziran 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Haziran 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Haziran 2017
  • Trafik

    : 2606