Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

IKEA Eylül 2014 Kataloğu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1994 defa incelendi
  • Puan : star star star 5 incelemede 3 puan almıştır.
Milyonlarca evin ilham kaynağı IKEA Eylül kataloğunun, heyecanla beklenen yeni sayısı çıktı. Yeni IKEA kataloğu, evlerdeki en özel iki mekâna, güne başlanan ve günün noktalandığı yatak odaları ile banyolara odaklanıyor. Şehir insanının dinlenip rahatlayacağı ve yeniden enerji depolayacağı alanlara ihtiyaç duyması fikriyle, yaşamı daha kolay ve güzel kılacak yüzlerce ürün sunuyor. Her yeni güne güzel başlamayı ve huzurla bitirmeyi öneren katalogda, iyi kaliteyi iyi fiyatla buluşturan yeni ürünlerin yanı sıra, pratik ipuçları da yer alıyor. Güne başlarken ve bitirirken uğranan ilk ve son durakların kullanışlı ve düzenli olması, yaşam kalitesini artırıyor. Katalogda; evin en özel, aynı zamanda en fazla paylaşılan mekânları banyo ve yatak odalarının, hem kişisel hem ortak ihtiyaçları karşılayacak şekilde dekore edilmesine yönelik öneriler sunuluyor. IKEA’nın gelenekselleşen ücretsiz kapıdan kapıya dağıtımıyla, milyonlarca eve direkt ulaşan yeni katalogda; yatak odası ve banyolardan, çalışma odaları, mutfaklar ve oturma odalarına kadar, evin her köşesi için ilham veren fikirler yer alıyor.

Katalogdaki yeni ürünler arasında; havlu rayları, akıllı dolaplar, uzayabilen karyola, telefon şarj edebilen sehpa, tabureli lamba, askılı duvar rafı, aç-kapa mini ofis, sarkıt lamba, duvar rayı, minik aynalı dolap gibi demokratik tasarım örneği pek çok ürün dikkat çekiyor.

Tasarımlarında her zaman, evdeki değişen ihtiyaçlardan yola çıkan IKEA, yeni kataloğunda 3 ana trende odaklanıyor: Kişiselleştirme, akıllı alan çözümleri ve yeni “ev” tanımı.

Dekorasyonda “kişiselleşme”
Yeni IKEA kataloğu, kişiliğini evine daha iyi yansıtma fırsatı veriyor. Herkese, beklenti ve zevklerine göre kendi dekorasyon stillerini oluşturmaları, etraflarında hep sevdikleri eşyaları bulmaları için, bol çeşit ve sayısız fikir sunuyor.

Dar alanlar için akıllı çözümler...
Şehirler gün geçtikçe kalabalıklaşıyor ve kişi başına düşen yaşam alanı azalıyor. Bu yüzden yeni IKEA kataloğu, dar alanları değerlendirme konusuna daha fazla odaklanıyor. Çokfonksiyonlu IKEA mobilyaları, metrekareleri değilse de, alan verimliliğini şaşırtıcı ölçüde artırıyor. Yeni IKEA Kataloğu, dar alanlarda esneklik kazandıracak, paylaşımlı mekanlarda kişisel alan sağlayacak akıllı düzenleme ve depolama fikirleri sunuyor; güne huzur, hayata keyif katıyor.

Yeni “ev” tanımı...
Tek kişinin keyifle dinlenmesi için tasarlanmış huzur dolu bir yatak odası, çocuklar geldiğinde yaratıcı bir oyun alanına dönüşebiliyor… Ufacık bir banyo, özellikle sabahları herkes evden çıkma hazırlığındayken, tüm aile bireylerini rahatlıkla ağırlayabiliyor. Birlikte yaşamak için kimsenin kendi konforundan vazgeçmesi gerekmiyor. IKEA insanlara, evlerini yeniden tanımlamalarını, sevgi dolu ve konforlu bir mekâna dönüştürmelerini öneriyor; ev hayatına esneklik kazandıran fikirler sunuyor.

iyi bir uykudan ötesi…
Her geçen gün daha fazla insan sürdürülebilir bir yaşam sürmek, çevreyle daha fazla dost olmak istiyor. Yatak odası, kullanılan materyallerin vücuda en yakın olduğu yerlerden biri, dolayısıyla değişime başlamak için iyi bir seçim... Yatak çarşaflarındaki pamuğun sorumlu tedarikçilerden alınması, daha az atık üreten ağaç kullanılması, halılara geridönüşümlü materyallerle yumuşaklık kazandırılması, LED ile enerji tasarrufu yapılması gibi çevre dostu çözümler, daha fazla IKEA ürününde hayat buluyor.

Yeni IKEA Mutfak Sistemi
Tüketici ihtiyaçları doğrultusunda yenilenen METOD mutfak, yeni dolap ölçü sistemi sayesinde her zevke göre rahatlıkla kişiselleştirilebiliyor. Yeni METOD mutfak sistemi, akıllı saklama çözümleri, daha canlı, renkli ve stil sahibi tasarımlarıyla, IKEA mağazalarında yerini alıyor.


İlgili etiketler : İkea, İkea Kampanyaları, İkea Kataloğu, İkea Eylül Kataloğu,

Kampanya Sahibi

IKEA
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 1994

Benzer Kampanyalar

  • Oriflame Oriflame Mayıs 2024 Kataloğu - Anneler Günü İndirimleri

    Oriflame Mayıs 2024 Kataloğu - Anneler Günü İndirimleri

    Anneler Günü'ne Özel Harika Ürünler, Harika Fırsatlarla Oriflame Mayıs Kataloğunda... Anneler en iyisine layıktır. Her annenin en iyisine layık olduğuna inanırız. İşte bu yüzden Ori...
    1 Mayıs 202473 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Mart 2024 Kataloğu - 3. Kampanya Kataloğu

    Oriflame Mart 2024 Kataloğu - 3. Kampanya Kataloğu

    Oriflame, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Mart ayı kataloğunda büyük indirimlerle kutluyor. Kadınların olduğu her yerde, güzellik, sevgi ve nezaketin olduğunu biliyoruz. Kadınlarımızı ve ...
    29 Şubat 2024559 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Nisan 2024 Kataloğu - 4. Kampanya Kataloğu

    Oriflame Nisan 2024 Kataloğu - 4. Kampanya Kataloğu

    Oriflame Bahar Fırsatları Sizi Bekliyor... İlkbahar, güneşi, çiçekleri, renkleri geri getirirerek doğaya canlı güzelliğini geri kazandırır. Oriflame Nisan Kataloğunda harika ilkbahar ...
    1 Nisan 2024329 defa incelendi
  • Migros Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayramı İndirimleri

    Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayram

    Bayram Alışverişinde BolÇeşit Migros'ta! Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, 28 Mart - 17 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim dergisi...
    28 Mart 2024409 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSA 1 - 6 Mart 2024 İndirim Kataloğu

    CarrefourSA 1 - 6 Mart 2024 İndirim Kataloğu

    RAMAZAN’DA DOĞRUCA CARREFOURSA’YA Türkiye'de uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve yarattığı ...
    2 Mart 2024370 defa incelendi