Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Huawei Online Mağazada Axess'lilere 150 TL İndirim!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 604 defa incelendi
  • Puan : star star star 8 incelemede 3,25 puan almıştır.
Axess'e özel 1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında shop.huawei.com/tr adresinden tek seferde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri ilk harcamanıza 150 TL indirim fırsatı!

Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Axess Mobil’den “Promosyon Kodu Al” butonunu tıklayın ve kampanya kodunuzu alın.

Kampanya Detayı:
  • Axess Mobil'e özel 1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri ilk alışverişinizde 150 TL indirim sunulmaktadır.
  • Kampanya sadece shop.huawei.com/tr adresinden yapılan alışverişlerde geçerlidir, Huawei mağazaları kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Axess Mobil’den “Promosyon Kodu Al” butonunun tıklanarak kampanya kodunun alınması gerekmektedir. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Alınan kodlar 1 kez kullanılabilecektir.
  • Kampanyadan faydalanmak için ödeme işlemi sırasında indirim kodunun shop.huawei.com/tr adresindeki ilgili alana girilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya shop.huawei.com/tr adresinde yer alan P40 Lite ve P40 Lite E dışındaki tüm ürünlerde geçerlidir. Müşteri tarafından iptal/iade edilen siparişler için kazanılan indirim kuponu iptal edilir. İndirim firma tarafından işlem anında uygulanmaktadır.
  • Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.
  • Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar ise indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 3 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 3.500 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb), tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde 6 ay, basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 8 ay, sağlık ürünü alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, fiyatı 3500 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında 12 ay, yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Akbank A.Ş. ve Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Huawei, Huawei Kampanyaları, Huawei İndirim, İndirim Kodu, Axess,

Kampanya Sahibi

Huawei

İlişkili Marka

Axess
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Temmuz 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Temmuz 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2020
  • Trafik

    : 604
  • İlişkili Markalar

    : Axess

Benzer Kampanyalar

  • E-Bebek Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    ebebek’te Geleneksel Şubat İndirimleri başladı... Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, Şubat ayına özel klasikleşen kampany...
    31 Ocak 2024897 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Amazon Türkiye, 29 Şubat'a kadar “Anne ve Bebek Fırsatları” kampanyası kapsamında oyuncaktan bebek bakım ürünlerine, beslenme ürünlerinden oto koltuklarına kadar geniş bir seçkiden binlerce ...
    1 Şubat 2024601 defa incelendi
  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241520 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024205 defa incelendi
  • A-101 Market A101 20 - 26 Nisan 2024 Haftanın Yıldızları Kampanyası

    A101 20 - 26 Nisan 2024 Haftanın Yıldızları Kampanyası

    Haftanın Yıldızları A101 Mağazalarında... Türkiye'nin 81 ilinde 10001 mağaza ile faaliyet gösteren, ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla tüketicinin en çok ilgi gösterdiği Perakend...
    19 Nisan 202485 defa incelendi