Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hilltown Karşıyaka AVM 1. Yıl Çekiliş Kampanyası

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1326 defa incelendi
  • Puan : star star star star 7 incelemede 4,29 puan almıştır.
İzmir Karşıyaka'nın alışveriş ve yaşam merkezi Hilltown AVM, 1 yılını muhteşem bir çekiliş kampanyası ile kutluyor.

16 Kasım 2020 - 16 Mart 2021 tarihleri arasında Hilltown Karşıyaka AVM içindeki tüm mağazalardan aynı gün içinde toplamda 150 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak IOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına veya tabletlerine ücretsiz olarak indirdikleri ShopLink uygulamasına ad, soyad, adres, telefon bilgileriyle birlikte üye olduktan sonra alışveriş fişinin/faturasının/e-faturasının fotoğrafını uygulamaya yükleyen müşteriler yaptıkları her 150 TL’lik alışveriş için 1 çekiliş hakkı kazanacaklar.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişte 1 kişi Harley Davidson Street Rod 2020 Model Motosiklet  ikramiyesi kazanacaktır.

Kampanya Detayı:
•Kampanya aşağıdaki şart ve koşulları kapsar ve katılımcılar kampanyaya katılarak bu koşulları eksiksiz kabul etmiş sayılırlar.
•Kampanya belirli bir alışveriş tutar sınırı olmaksızın yapılan alışverişler için geçerli olup, yapılan alışveriş tutarının %10’u (yüzdeon) LinkPuan olarak ShopLink uygulamasına yüklenecektir.
•Fiş/fatura/e-fatura tarihi, yükleme tarihinden maksimum 1 (bir) hafta önce olan fiş/fatura/e-faturalar ile kampanyaya katılım sağlanabilir.
•Kampanya süresince her bir Katılımcı’nın kazanabileceği maksimum hediye tutarı 100 (Yüz) LinkPuan olup, 100 (Yüz) LinkPuan’dan daha fazla LinkPuan kazanılamaz.
•Kullanılmayan LinkPuan’lar, LinkPuan yüklenme tarihinden 30 (otuz) gün sonra geçerliliğini yitirecektir. LinkPuanlar hiçbir koşulda devredilemez ve hediye edilen bakiyelerin nakit karşılığı talep edilemez.
•Kampanya süresince kazanılan LinkPuan’lar maksimum 72 (yetmiş iki) saat içinde ShopLink uygulamasına yüklenecektir. Yüklenen LinkPuanlar ShopLink ‘cüzdanımda’ yer alacaktır.
•Kampanya bireysel tüketicilere yöneliktir, kurumsal katılım yapılamaz.
•Kampanya süresince ShopLink’e yüklenmek suretiyle katılımcılara hediye edilen bakiyelerin kullanılması için bir alt limit bulunmamaktadır ve hediye edilen LinkPuan’lar parçalı olarak da kullanılabilir.
•Kampanyaya, yapılan alışverişlerin fiş/fatura/e-fatura belgeleri ile katılım sağlanabilir.
•Kampanyaya katılımda “geçerli alışveriş belgesi” olarak sadece Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi içinde yer alan ve kampanyaya katılan mağazaların düzenledikleri fiş/fatura/e-faturalar kabul edilecektir.
•Katılımcılar; e-fatura ile katılımda, sadece Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi içinde yer alan mağazalardan yapılan alışverişe ait e-faturanın fotoğrafını çekip ShopLink’e yükleme şartıyla kampanyadan faydalanabilirler.
•Mali değeri olmayan belgeler (sipariş fişi/proforma fatura/tahsilat makbuzu, yemek fişi, hediye kart, satış fişi kopyası, bilgi fişi, ve benzeri belgeler) ve yırtık-parçalanmış, üzerindeki yazıların okunamadığı fiş/faturalar ve LinkPuan ile yapılan alışverişler kampanya katılımında geçerli olmayacaktır.
•Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi içinde yer alan mağazaların internet sitelerinden yapılan alışverişler,  ürün  teslimi Hilltown  Karşıyaka  Alışveriş  Merkezi ’nden  yapılmış  olsa  dahi kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
•Kampanya  süresince  ShopLink’e  yüklenmek  suretiyle  hediye  edilen  LinkPuan  bakiyeleri, LinkPuan yüklenme tarihi itibarıyla 30 (otuz) gün geçerli olacak ve sadece Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi içinde yer alan ve kampanyaya dahil olan mağazalarda kullanılacaktır. Yüklenen tutarların harcanabileceği mağazalar Abdullah Kiğılı, Boyner, D’S Damat, İpekyol, Koton, Mavi, Twist.
•Kampanya süresince banka ödeme noktalarından yapılan işlemler, tütün ve tütün mamulleri ile alkollü içecek alımları, şans ve talih oyunu harcamaları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri, ürün değişim fiş/faturaları, hediye çeki ile yapılan alışverişler ve tüm hediye tutarları ile kuyumcu ve döviz bürosundan yapılan sarrafiye altın, döviz alım ve bozdurma işlemleri kampanyaya dahil değildir.
•Kampanyaya katılım sağlayabilmek için katılımcının ismi ile alışveriş belgesi üzerinde yazılı ismin  aynı  olması  zorunludur,  farklı  isimlere  düzenlenmiş  alışveriş  belgeleri  ile  katılım sağlanamayacaktır.Katılımcılar  başkasının  adına  (eş,  çocuk,  akraba  ve/veya arkadaş) kampanyaya katılamaz.
•Katılımcı tarafından,Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi içinde  yer  alan mağazalardan yapılan alışverişler neticesinde kazanılan LinkPuanlar, bahse konu alışverişe ilişkin iade işlemi yapılması halinde bu faturaya yönelik LinkPuan yüklemeleri de iptal edilecektir. Bu fiş/faturaya istinaden yüklenen tutarın kullanılmış olması durumunda, Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi bu işlem ve iade talebi ile ilgili kampanyanın kötüye kullanılması ihtimaline karşı tüm yasal haklarını saklı tutar.
•LinkPuan kazanımı için, kayıt esnasında verilen bilgilerin ve ibraz edilen alışveriş belgelerinin doğruluğu  katılımcının  sorumluluğunda  olup; Hilltown  Karşıyaka  Alışveriş  Merkezi Katılımcı’dan belge asıllarının Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi Yönetimi’ne sunulmasını her zaman talep edebilir.
•Sahte fiş veya fatura düzenleme, orijinal belgelerin üzerindeki bilgiyi değiştirmek suretiyle kampanyaya katılım gerçekleştirilmesi durumunda ortaya çıkabilecek her türlü maddi, manevi ve 3. kişiler nezdinde meydana gelebilecek yansıma zararlardan dolayı Altunizade Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin tazminat ödeme yükümlülüğü altında kalması halinde,  bahse  konu  zararların  tamamı  eylemi  işleyen  kişiden/kişilerden  rücuen  tazmin edilecektir. Altunizade Gayrimenkul Yatırım İnşaat TurizmSanayi ve Ticaret A.Ş.bu konudaki tüm hukuki haklarını saklı tutar
•Aynı kişi tarafından farklı e-mail adresleri ve telefon numaraları ile kampanyaya katılım kurallara aykırı olup, Altunizade Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.Katılımcı’nın kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde; kullanıcıyı uyarma, kullanıcıdan alışveriş belgesini fiziksel olarak veya posta yolu ile göndermesini isteme ve gerekirse  Katılımcı’nın  kazandığı  LinkPuanları  ve  bununla  sınırlı  olmaksızın  ShopLink uygulaması kapsamında kazandığı tüm hakları iptal etme hakkını saklı tutar.
•Katılımcının  farklı  e-mail  adresleri,  telefon  numaraları  kullanmak  suretiyle  kampanyaya katıldığının belirlenmesi durumunda Altunizade Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uyarınca Katılımcı hakkında başta “nitelikli dolandırıcılık” olmak üzere ilgili suçlardan suç duyurusunda bulunma ve kazanılan meblağları tüm yasal faizi, avukatlık ücretleri ve diğer sair masrafları ile birlikte tazmin etme hakkını saklı tutar.
•Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi , savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem, salgın hastalık veya benzeri durumlarla sınırlı olmamak kaydı ile her türlü mücbir sebep sayılabilecek halin vukuu bulması halinde kampanyayı durdurma, askıya alma veya iptal etme hakkını saklı tutar.•Altunizade Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını her koşulda saklı tutar.
•Kampanya stoklarla sınırlıdır.
•Kampanya süresince LinkPuan kullanımına ve kampanyaya ilişkin soruların olması durumunda info@shoplink.com.tremail adresinden, ShopLink Müşteri Memnuniyeti’nden ve 0850 207 57 67 no’lu Çağrı Merkezi numarasından destek alınabilinecektir.
•Katılımcılar, kampanya süresince yaptıkları alışverişlerde ve/veya hediye bakiyelerle yaptıkları alışverişlerde oluşabilecek ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü  durumdan Altunizade Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sorumlu olmadığını bilerek ve bu hususu kabul ederek kampanyaya katıldıklarını peşinen ve geri dönülmez şekilde kabul, beyan ve taahhüt ederler.
•Kampanyaya, Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi (taşeron ve mağaza çalışanları ile 1. dereceden yakınları dahil) ve AVM Yönetimi çalışanları katılamaz.



İlgili etiketler : Hilltown Karşıyaka Avm, Hilltown Karşıyaka Avm Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları, Hilltown Karşıyaka 1. Yıl, Kampanya, Çekiliş,

Kampanya Sahibi

Hilltown Karşıyaka AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Kasım 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Kasım 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Mart 2021
  • Trafik

    : 1326

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024155 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024309 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024154 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 202445 defa incelendi
  • Migros Migros'tan Coca-Cola Ürünü Al, Euro 2024 Türkiye Maçına Gitme Hakkı Kazan!

    Migros'tan Coca-Cola Ürünü Al, Euro 2024 Türkiye Maçına Gitme Hak

    29 Şubat - 24 Mart 2024 tarihleri arasında Migros'lardan Money Kart ile Tek Seferde 60 TL’lik Coca-Cola Ürünü Al, Euro 2024 Türkiye Maçına Gitme Hakkı Kazanan 10 Çiftten Biri Ol... Kam...
    29 Şubat 2024271 defa incelendi