Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hilltown Karşıyaka Açılışını Haluk Levent ve Edis Konserleriyle Kutluyor!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 2087 defa incelendi
  • Puan : star star star star 54 incelemede 3,59 puan almıştır.
Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi 18 Ekim Cuma Günü saat 11:00'da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği yapacak Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi , lezzet noktaları ve çocuklara yönelik alanlarıyla şehrin yeni buluşma noktası olacak. Hilltown Karşıyaka Alışveriş açılışı ile birlikte İzmirlilerin uğrak adresi olacak.

Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi açılışı ile birlikte konserler, etkinlikler, eğlenceli atölye çalışmaları ile ziyaretçilerine alışveriş ve eğlenceyi birlikte sunacak. Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi "İzmir Kadar Güzel Konserler" serisinde Türk Rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent ve Türk Pop müziğin son yıllarda büyük çıkış yakalayan sevilen ismi Edis, Türkiye'de caz müzik sanatçısı olarak akla ilk gelen isimlerden olan Fatih Erkoç, İzmirli hayranlarıyla buluşturacak.

Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi "İzmir Kadar Güzel Konserler"inde 19 Ekim Cumartesi günü 20:00'de Haluk Levent, 26 Ekim Cumartesi günü 20:00' de Edis, 27 Ekim Pazar günü Fatih Erkoç sahne alacak.

Ücretsiz gerçekleşecek konserlere davetlisiniz.



İlgili etiketler : Hilltown Karşıyaka, Hilltown Karşıyaka Avm, Hilltown İzmir, Hilltown Karşıyaka Konserleri, Haluk Levent, Edis,

Kampanya Sahibi

Hilltown Karşıyaka AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ekim 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Ekim 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 27 Ekim 2019
  • Trafik

    : 2087