Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hepsiburada'da Visa Kart ile Okul Alışverişine 30 TL İndirim

  • 2 yıl önce eklendi
  • 449 defa incelendi
  • Puan : star star star 12 incelemede 3,17 puan almıştır.
Hepsiburada.com'dan seçili ürünlerden yapacağınız alışverişlerinizde Visa Kartınızı kullanın, süper fırsatları kaçırmayın..

23 - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında tek seferde Kırtasiye ve Okul Ürünleri, Giyim Ürünleri ve Ayakkabılar, Aksesuarlar, Çocuk ve Eğitim Kitapları, Genç ve Çalışma Odaları, Eğitici ve Öğretici Oyuncaklar, Monitör, Modem ve Bilgisayar,  kategorilerde 200 TL ve üzeri Visa kart ile yapılan alışverişlerde 30 TL indirim kazanılacaktır.

Kampanya Detayı:
  • 23 - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında ( bu tarihler dahil) tek seferde seçili kategorilerde 200 TL ve üzeri (KDV dahil, hediye çeki, kargo bedeli hariç) Visa kart ile yapılan alışverişlerde 30 TL indirim kazanılacaktır.
  • Kampanyadan faydalanmak için ödemenin Visa kartı ile yapılması gerekmektedir.
  • 30 TL indirim, Visa kart bilgileri girildiğinde ödeme adımında sipariş özeti sayfasında yansıyacaktır.
  • Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir ve en fazla 30 TL indirim kazanabilir.
  • Kampanya yalnızca Kırtasiye ve Okul Ürünleri(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kirtasiye-ve-okul-urunleri), Kulaklık ve Teknolojik Telefon Aksesuarlarları(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kulaklik-ve-cep-telefonu-aksesuarlari), Giyim Ürünleri ve Ayakkabılar(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/giyim-urunleri-ve-ayakkabilar), Çocuk ve Eğitim Kitapları(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/cocuk-ve-egitim-kitaplari), En Konforlu Genç ve Çalışma Odaları(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/en-konforlu-genc-ve-calisma-odalari), Eğitici ve Öğretici Oyuncaklar(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/egitici-ve-bilim-setlerinde-super-fiyatlar), Monitör, Modem ve Bilgisayar Aksesuarları(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/monitor-modem-ve-bilgisayar-aksesuarlari) kategorilerinde geçerlidir.
  • Kampanya altın (https://www.hepsiburada.com/kulce-ziynet-cumhuriyet-altinlari-c-530175 ve https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/altinlar adreslerinde bulunan tüm ürünler), takı mücevher kategorisinde bulunan (https://www.hepsiburada.com/taki-mucevher-modelleri-c-16032929) tüm chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, Hediye kartları (https://www.hepsiburada.com/hediye-kartlari-c-80755018 adresinde bulunan tüm ürünler), oyun pinleri (https://www.hepsiburada.com/oyun-pinleri-c-80755000 adresinde bulunan tüm ürünler), dijital oyunlar (https://www.hepsiburada.com/dijital-oyunlar-c-80755001 adresinde bulunan tüm ürünler), online lisans (https://www.hepsiburada.com/online-lisans-c-80755008 adresinde bulunan tüm ürünler), akaryakıt ve oto paketleri (https://www.hepsiburada.com/akaryakit-ve-oto-paketleri-c-80785004 adresinde bulunan tüm ürünler), dijital ürünler (https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/dijital-urunler-kampanyalar adresindeki tüm ürünler), Starbucks hediye kartları (https://www.hepsiburada.com/starbucks/on-odemeli-kart-c-80327167) ve kampanya kapsamı dışındaki ürünler (https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kampanya-disi-urunler adresindeki tüm ürünler) ürünlerde geçerli değildir. Hepsiburada’da yapılacak olan indirimli alışverişlere altın alımları dahil değildir.
  • Yukarıdaki linklerde belirtilen ürünler hariç 200 TL (kdv dahil, kargo bedeli hariç) ve üzeri sepet oluşturulduğunda, Visa kart bilgileri girildikten sonra 30 TL indirim ödeme adımında sipariş özeti sayfasında otomatik yansıyacaktır.
  • Farklı kullanıcı adı, rumuz,kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari ünvan,vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan indirimi haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.
  • Kampanya süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/iade, cayma hakkının kullanılması vb) indirim hakkı kazanma durumunu etkileyebilir.
  • Hepsipay Cüzdanım ile yapılan ödemelerde bu kampanyadan faydalanılamaz.
  • Kampanya aynı alışverişte sadece tek bir kart kullanılarak ödeme yapılması halinde geçerli olacaktır. Aynı alışverişte birden fazla kredi kartı veya banka kartı kullanılarak ödeme yapılması halinde (Çoklu kredi kartıyla yapılan ödemelerde) kampanyadan faydalanılamaz.
  • Taksitli alışverişlerde kampanyadan faydalanılamaz.
  • Dijital banka ödemeleri ile yapılan alışverişlerde geçerli değildir.
  • Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Hepsiburada ve Visa kötü niyetli kullanımları eleme hakkına sahiptir. Hepsiburada ve Visa, kampanya boyunca, kampanya katılımını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsurları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının hile yaparak kazandığı indirimlerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutarlar.
  • Kampanyanın yürütülmesinden Visa ve iştiraklerinin katılımcılara karşı kampanyaya dair herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.



Hepsi Burada Adresine Git!

İlgili etiketler : Hepsiburada, Hepsiburada İndirim, Okul Alışverişi, Kırtasiye, Visa, İndirim,

Kampanya Sahibi

Hepsi Burada

İlişkili Marka

Visa
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Ağustos 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2021
  • Trafik

    : 449
  • İlişkili Markalar

    : Visa

Benzer Kampanyalar

  • Hepsi Burada Hepsiburada’da World'e Özel 200 TL'ye varan Hepsiburada Puan!

    Hepsiburada’da World'e Özel 200 TL'ye varan Hepsiburada Puan!

    World’e özel 1-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Hepsiburada`dan tek seferde yapacağınız alışverişinize 200 TL`ye varan Hepsiburada Puan! Kampanya Detayı: World Mobil kampanyası kap...
    1 Nisan 2024152 defa incelendi
  • Hepsi Burada Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da Bonus'lulara 300 TL Bonus Hediye

    Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da Bonus'lulara 300 TL Bonus Hediye

    1 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında 750 TL ve üzeri her harcamaya 150 TL, toplamda 750 TL, GarantiPay ile 50 TL...
    1 Nisan 2024241 defa incelendi
  • Trendyol Trendyol, Amazon, Hepsiburada, PttAvm, N11 ve Çiçeksepeti'nde 300 TL WorldPuan

    Trendyol, Amazon, Hepsiburada, PttAvm, N11 ve Çiçeksepeti'nde 300

    1-31 Mart 2024 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, N11, PttAvm, Trendyol, Trendyol Millai web site ve mobil uygulamalarındantek seferde yapacağınız her 100...
    9 Şubat 2024537 defa incelendi
  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024696 defa incelendi
  • E-Bebek Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    ebebek’te Geleneksel Şubat İndirimleri başladı... Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, Şubat ayına özel klasikleşen kampany...
    31 Ocak 2024896 defa incelendi